Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fájt az első együtlét...

Mennyire fájt az első együtlét? . és milyen hosszú volt

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 23:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

kimaradt h kb 2 órán keresztül szeretkeztünk,de maga az aktus kb 5 perc volt..nem bírta tovább,annyira teccett neki a dolog:P

(előző hozzászóló)

2010. ápr. 15. 02:16
 12/21 anonim válasza:

Egyáltalán nem fájt, de én fiú vagyok :P

Az pedig, hogy meddig tartott, most már ciki lenne bevallani...

2010. ápr. 15. 09:58
 13/21 anonim ***** válasza:
a barátom azt mondta hogy neki az első szex 30 percig tartott és hogy a csaj akivel csinálta sokáig táncolt épp ezért lehet h már a táncba elszakadt neki. szóval nem tudom. én is szűz vok még de szerintem jó ha a fiú tapasztaltabb
2010. ápr. 15. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk picit fájt,de túl lehetett élni és kb. 10 percig lehetett kellemetlen az érzés. De ha elakarsz lazulni elött akkor igyál elötte meg valamit! :D
2010. ápr. 15. 15:36
 15/21 anonim válasza:

Én 15 és fél éves voltam, amikor lefeküdtünk az akkori barátommal. Mindekttőnknek első volt:P

Nekem nagyon fájt, de az sokat segített, hogy beszélgettünk közben és persze nagyon finoman bánt velem... azt gondolom nemis kell mellétegyem, hogy nagy volt a szerelem:P

Amúgy másfél órán keresztül próbálkoztunk, de ebből kb 4et élveztem(tünk):P

2010. ápr. 15. 16:02
 16/21 anonim válasza:
Az aktus kb 15 percig tartott... es eleg fajdalmas volt. De az utolso percekben viszont mar elvezetes :D
2010. ápr. 17. 12:24
 17/21 anonim válasza:
Mi a barátommal tök szerelmesek voltunk és nagyon gyengéd volt velem. ő is szűz volt én is. és nagyon jó volt =) az első 2 mp fájt amikor behatolt de am utána én nagyon élveztem =P csak akkor tedd meg ha ugy érzed érett vagy rá és szerelmes is. és persze ez kölcsönös. de van egy olyan érzésem hogy ha már ilyenekt kérdezecc akkor te még nemvagy felkészülve sőt bizonytalan vagy. ne neten akard ezt megtanulni. ez jön magától =)
2010. ápr. 19. 09:33
 18/21 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok. 2 hónapja vesztettem el. Fájt az első, a második is a harmadik is:D De mostmár egyáltalán nem. Jah és 1,5 órán keresztül tartott.
2010. ápr. 19. 10:54
 19/21 beamira válasza:
Hát nekem nem fájt egyáltalán, sőt nem is véreztem, és olyan 30 percig tartott, ha jól emlékszem
2010. ápr. 19. 11:22
 20/21 anonim válasza:
nagyonfájt. nagyon nemakartammég. és nagyonrövidvolt. :S
2010. ápr. 19. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!