Mért vérzett az elsö együtlét után a barátnőm puncija?
Figyelt kérdés
ez volt nekem is meg neki is az első és hát elkezdett vérezni én meg nagyon megijetem és nm tudom mitől lehet ha tutok segiteni azt megköszöném2009. jún. 3. 15:14
2/16 anonim válasza:
Aki még azzal sincs tisztában, hogy a nőknél a szüzesség elvesztése vérzéssel szokott járni, annak még nem kéne nemi életet élni...
4/16 anonim válasza:
Pff. Aki ilyet nem tud, annak még nem kéne szexelnie. Am. átszakadt a szűzhártyája és azért...
5/16 anonim válasza:
hány éves vagy?
amugy szerintem sem kellett volna lefeküdnöd vele ha még ezt sem tudod...
szánalom -.-'
6/16 anonim válasza:
Jajj már tudom mi lesz a következő kérdésed: "Nem jött meg 2 hónapja a barátnőmnek, mi lehet a gond? Pedig mindig kihúztam időben"...
8/16 anonim válasza:
Bioszból ez még nem volt tanagyag? Nem akarlak elkeseríteni, de azért után nézhettél volna mi a frászkarika is történik az első együttlét után egy lánnyal. Remélem védekezni nem felejtettek el.
9/16 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez. Zokni legalább volt rajtad?
10/16 anonim válasza:
18:22 : hehe xD
kérdezőnek: Nektek nem volt felvilágosítás általános iskolában? ... honnan tudtad hova kell bedugni ? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!