Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mért vérzett az elsö együtlét...

Mért vérzett az elsö együtlét után a barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
ez volt nekem is meg neki is az első és hát elkezdett vérezni én meg nagyon megijetem és nm tudom mitől lehet ha tutok segiteni azt megköszöném
2009. jún. 3. 15:14
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Tiszta szánalom... Ha esse tudod akk h. nem tévesztettél lyukat? jesszus... kom hány éves vagy te?

jajj egy kérdés, hol tom megnézni hogy válaszoltak e a kérdéseimre? köszi

2009. jún. 3. 19:54
 12/16 anonim válasza:
bal oldalon,a kérdéseid nevű linknél
2009. jún. 3. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem puncit látott, hanem pitbullt kecsappal.
2009. jún. 3. 23:35
 14/16 anonim válasza:
73%
istenem milyen vicces emberek vannak erre:D:D na mert ti aztán biztos mindennel tisztában voltatok az első szexnél és mindennap két órát mesélt nektek a dologról az anyukátokapukátok és profin kezdtétek...miért kell ki nevetni ill kicsúfolni a másikat?:D:D gyerekes... és ha nem attólvérzett a csaj?(bár tudom h az a legvalószínűbb) és ha tudta a srác h mivel jár a dolog csak még biztosabb akart lenni benne?sokgyökér:D
2009. jún. 3. 23:59
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
inkább ne szaporodj.
2009. jún. 4. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

23:59

igen,én pl. tájékozottabb voltam, de nem anyámtól.. amúgy miért, olyan géniusznak kell lenni ahhoz, hogy tudd, mi az a szűzhártya? :D

2009. jún. 4. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!