Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi van olyankor ha mind a két...

Mi van olyankor ha mind a két fél szüz az elsö együtlét során?

Figyelt kérdés
Barátnöm azér nem szeretné mer ö ugy gondolaj h ügyetlenek vagyunk és csak elrontjuk az elsöt ... : (
2008. jún. 16. 08:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Kérdezd meg tőle konkrétan, hogy akkor végül is mit akar? Nem járhattok együtt életetek végéig szex nélkül.

Szerintem ez csak kifogás, ha nem veled, hanem másal akar szexelni, akkor mondja meg!

Ha a pár mindkét tagja szűz, annak is megvan a maga bája és érdekessége, amúgy meg semmi jelentősége nincs annak, hogy az első szex sikeredik jóra vagy a második.

2008. jún. 16. 08:36
 2/13 anonim válasza:
100%

hátha nem veled akkor kivel akarja?

ha mindketten szűzek vagytok az aelég ideális.mert egyik fél se érzi magát esetleg kellemetenü.az tökjó ha egymásnak elsök vagytok .sztem:D

2008. jún. 16. 08:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Együtt tapasztaltok ki mindent ez tök jó szerintem! Legyetek nyitottak és beszéljetek meg mindent, fontos! és jó próbálkozást!;)
2008. jún. 16. 10:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, együtt tapasztaltok és tanultok ami nagyon jó.

Én is így voltam párommal :). Mai napig együtt vagyunk és gyakorolunk :P

2008. jún. 16. 10:43
 5/13 anonim válasza:
100%
szerintem is ez csak kifogas! lehet meg varni szeretne valami okbol! nem rossz az ha mindketten szuzek vagytok az elso alkalomkor! sot neha vicces pillanatokra is szert tehettek... tapasztalat :D
2008. jún. 16. 15:00
 6/13 anonim válasza:
100%
Mi is így voltunk a barátommal egymásnak elsők:)háth igenn kicsit bénáskodtunk..de hidd el utána sokal jobb volt együtt minden jót átélni:)sok boldogságot:)
2008. jún. 16. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Olyankor mi van?

Brutális katasztrófa kisapám, tömegszerencsétlenség, ötödik világháború...

A Balfaszkodás Orgiájának is nevezik hozzáértők ezt az esetet...

Nem áll fel, lekonyul mire ráhúznád a gumit, elsül ahogy húzkodod a gumit, leszakad róla a gumi, a pina szűk, száraz és ellenáll, a szűzhártya meg mintha kettes saválló lemezből lenne...

Sok sikert.

2008. jún. 17. 01:29
 8/13 anonim válasza:
100%
Szerintem az a legjobb dolog :) Nekem is így volt az első. Én is eléggé paráztam, hogy mi lesz nem tudunk összehozni valami normálisat, de ez azért szép, mert ha szeretitek egymást, akkor együtt tapasztaljátok meg a sex gyönyöreit :) és ráadásul tudtok nevetni együtt a másik esetleges kis bénáskodásain ;) És ez hülyeség hogy elrontjátok... Akkor nem is akar Veled soha lefeküdni, mert fél, hogy elrontjátok...? ne akarja, hogy tökéletes legyen, mert annál inkább el fogja rontani... Szerinte ha szeret, akkor teljesen mindegy, hogy ki a szűz, és ki nem!
2008. jún. 18. 21:39
 9/13 anonim válasza:
100%

Szerintem úgy az ideális :)

Ha már mertek őszinték lenni akkor érdekes dolog még ha tapasztalatlanok is vagytok, ha mertek segíteni egymásnak semmi gond nem lehet.

Egy életed, egy halálod, de még szüzességed is csak egy van, használd ki :)

2008. jún. 19. 03:46
 10/13 anonim válasza:
100%
Mi 27 hónaposak vagyunk a bnőmmel és és 15 hónap után feküdtünk le először! Mindketten kezdők voltunk... :) A legeslegjobb együtt tanulgatni a dolgokat :P:P IMÁDOM :D:D
2008. jún. 24. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!