nem fájt. de nem is 15 éves éretlen, kis csitriként vesztettem el. kb. 2 perc volt.
2010. ápr. 13. 23:41
2/21 anonim válasza:
Életem leghosszabb 15 másodperce volt
2010. ápr. 13. 23:47
3/21 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, nem tudom, meddig tartott, de nekem akkor a végtelenül hosszúnak tűnt. Mivel a srác is szűz volt, én voltam az első barátnője, nem volt semmi tapasztalata, nekem se volt előtte barátom. Fogalmazzunk úgy, hogy nem volt egy lepedőakrobata, később se lett az. (Az utánam következő pár barátnőjének a véleménye is véletlenül a fülembe jutott, szerintük se jó az ágyban)
2010. ápr. 13. 23:48
4/21 anonim válasza:
23:48: Megfelelő infók nélkül nem is lesz az. Eleget beszélgettetek a témáról?
2010. ápr. 14. 00:00
5/21 nielindi válasza:
nekem nem fájt. pár percnél nem volt több.
2010. ápr. 14. 00:02
6/21 anonim válasza:
Én sok évet táncoltam előtte (balett) s valószínűnek tartom, h nem elszaladt hanem megerősödött a szűzhártyám. Emiatt nagyon fájt az első. A fiú alig tudta bedugni :S Mert nem ment be teljesen. Még véreztem is kicsit. De a következő már simán ment. Bár nagyon sok éven át nem sokat éreztem a szexből. De ebbe is bele kell tanulni :D Ja és ez 16 évesen volt.
23/N
2010. ápr. 14. 01:33
7/21 anonim válasza:
Nekem ujjazáskor szakadt el a szűzhártyám,és az nem fájt!Az első szexre meg nagyon készültem,tágítgattam magamat előtte,úgyhogy este azzal sem volt gond..kivéve h a srácnak lekonyult 2-3behatolás után:D
2010. ápr. 14. 08:49
8/21 anonim válasza:
mi is elsők voltunk egymásnak akkor a barátommal. gondolod h a balett miatt fájhatott neked?hm érdekes.... én is táncoltam vagy 11 évig és nekem is fájt nagyon, még könnyeztem is :O. viszont nem véreztem. a barátom nagy gyengéd volt velem. 17 voltam.
19/L
2010. ápr. 14. 13:47
9/21 anonim válasza:
Én 17 és fél voltam, a barátom pedig hát..hogy mondjam...igencsak jól volt eleresztve méretileg, úgyhogy csillagokat láttam.
azóta 29 lettem és visszasírom őt néha, tapasztalatok birtokában .. ;))
2010. ápr. 14. 22:20
10/21 anonim válasza:
Én 16 voltam, 1 éve már jártunk,mikor elhatároztam, hogy mostmár elégnek érzem magam hozzá. Előtte persze petting volt sokszor,meg rengeteget beszélgettünk a dologról. A barátom is szűz volt,ő akkor volt 19,(a szülinapjára "kapott meg" persze erről ő nemtudott, hogy ilyen terveim vannak:P) egyáltalán nem erőltette a dolgot,és én ültem bele...akkor épp nemfájt meg nem véreztem,de ahogy kihúzta,akkor lett érzékeny...és még vagy 2 alkalommal utána elég érzékeny volt,de aztán egyre kevésbé,utána pedig elmúlt. Fájni nemfájt. A lényeg,hogy rengeteget kell beszélgetni róla..és fel kell fedezni előtte a másik testét..és meg kell beszélni közben is,kinek mi a jó. És persze 150%szerelem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!