Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Örökre szüz maradok?

Örökre szüz maradok?

Figyelt kérdés
34 éves srác vagyok,de v miért nem jött össze még a lányokkal,mert minden csajnak bejövök mint barát,de úgy mint pasi nem,azt mondják hogy aranyos vagyok,de akkor meg miért mondják? Már mondták többen is hogy nem vagyok csúnya,átlagosan nézek ki,akkor meg miért nem kellek egy lánynak sem? Mindenkivel kedves vagyok,sosem bántok meg senkit,akin tudok csak segitek,nem ilyen a rendes fiú?
2010. ápr. 12. 20:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Lajkóciusz?
2010. ápr. 12. 22:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Húú, az oldal szüzességi rekordkora egyre emelkedik.Eddig egy 32 éves szűz volt a csúcs, most már van 34 éves !!!....várjuk a rekordot megdönteni kívánó további jelentkezőket!!!
2010. ápr. 12. 23:43
 33/41 anonim válasza:
húha! hol kerestél eddig barátnőt? társkeresőn próbáltad? valamit tényleg rosszul csinálsz :(
2010. ápr. 13. 01:11
 34/41 A kérdező kommentje:
biztos tutyi mutyi vagyok
2010. ápr. 13. 09:16
 35/41 anonim ***** válasza:
73%

De komolyan! Társkeresön megismerkedtek, taliztok utánna már megy minden magától. Ismerek olyan emberkéket akinek az bejött, és olyant is akinek nem.

UI.: Szerintem nemvagy puha**cs! Most mehet a lepontozás! XD

2010. ápr. 13. 15:53
 36/41 anonim válasza:
100%

nem vagyunk egyformák! Valakinek nehezebben mennek a dolgok, de azért mindenkinek megy!ne add fel, próbálkozz!

szerintem keress egy magadhoz illő lányt, lehet h tul magas a mércéd.

vagy van egy csomo könyv ami arrol szol, hogyan csajozz be... én olvastam ezt csak a hogyn pasizz be verzioban és nekem bejött... kicsit meg kell magát játszani az embernek. A nöknek az kell, akiben a férfit látják, aki határozott, magabiztosságot sugárzó!légy ilyen!

2010. ápr. 13. 18:23
 37/41 anonim ***** válasza:

"terhes vagy"

ez mindennapos és minden nap beírt fórumokba szöveg.. nagyon nagy.. XD

Én kajak röhögük rajta.. beszélgetnek.. normálisa.. valaki komolyan veszi.. te meg benyögöd egy fiúnak hogy terhes vagy.. ÚÚristeeeen..XD súlyos eset :D

2010. ápr. 14. 15:02
 38/41 A kérdező kommentje:
én is csipem a "Terhes vagy" szöveget :)
2010. ápr. 14. 17:48
 39/41 anonim ***** válasza:
B@szki. Írd ki egy társkeresőn,hogy szűz vagy,szét fognak szedni a nők. Persze ha nem vagy nagyon ronda és megvan mindened.
2010. ápr. 16. 21:32
 40/41 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó hozzászólas nagy volt! XD
2010. ápr. 26. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!