Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy 19 évesen, hogy lassan örökre egyedül maradok?
Tegnap szakítottunk a barátommal, pedig ő volt maga az álompasi. :'( Régen is sok barátom volt már, de minden kapcsolatom tönkrement az én h*lyeségeim miatt. Egyszerűen mindenkit elüldözök. Soha nem fogom már megtalálni az igazit? Az összes barátnőm olyan boldog a pasija mellett, engem meg mindig dobnak, már másfél éve. :( Előtte nekem is volt komolyabb kapcsolatom, de ez az utóbbi másfél év kész katasztrófa. Vége lesz ennek valaha? Vagy vénlány maradok? Annyira hiányzik már egy igazi társ. :(
19/L
Szia :-) Álompasi? Az meg milyen? Le tudnád írni? De szerintem ne félj, egyszer mindenki megtalálja a magához való társat. Egyébként merre laksz?
19/F
Ne legyél hülye!!!
Ha nem működött a dolog, az azért van, mert nem illettetek össze. Neked olyan valaki kell aki el tud téged viselni. Ez a srác nem olyan volt.
Nagyon szép, hogy vannak érzéseid, de ne légy önző! Ha igazán szereted akkor engedd el, aztán ha Ő is szeret, majd visszajön, ha nem akkor meg majd jön másik.
Egyébként meg kit érdekel, h mindenki másnak van pasija? Csak erre kellett neked? Hogy tudj vele villogni a többi üresfejű cicababa közt? Állj már a két lábadra, aztán csinálj valamit, amitől értékesebb ember leszel, hogy megérje valakinek elviselni a "hülyeségeidet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!