Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy 19 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy 19 évesen, hogy lassan örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Tegnap szakítottunk a barátommal, pedig ő volt maga az álompasi. :'( Régen is sok barátom volt már, de minden kapcsolatom tönkrement az én h*lyeségeim miatt. Egyszerűen mindenkit elüldözök. Soha nem fogom már megtalálni az igazit? Az összes barátnőm olyan boldog a pasija mellett, engem meg mindig dobnak, már másfél éve. :( Előtte nekem is volt komolyabb kapcsolatom, de ez az utóbbi másfél év kész katasztrófa. Vége lesz ennek valaha? Vagy vénlány maradok? Annyira hiányzik már egy igazi társ. :(

19/L

2010. szept. 28. 14:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Magamnak megfelelek, tökéletesen, ha nincs pasim. De ha barátom lesz, vele nagyon bután viselkedem sokszor. :S És esélyem sincs gyakorolni a változást, ha nincs kivel. Magammal, és a barátaimmal nem vagyok sem undok, sem bunkó, sem hisztis. Csak az aktuális barátommal. :(
2010. szept. 28. 17:09
 22/24 anonim ***** válasza:

Aha, szal hűvös voltál, nem éreztetted hogy szereted őket, meg még bunkó, állandóan piszkáltad őket és panaszkodtál... csodálkozol, hogy elhagynak?! Ha csak a saját igényeiddel és a saját problémáiddal, saját magaddal tudtál foglalkozni? Tudod, hogy hívják az ilyen embert? Önző, de veszettül!

És most is, inkább sajnálod magad, megint ahelyett, hogy változtatsz, magadra koncentrálsz, hogy NEKED milyen rossz, hogy TE megérdemeltél volna még egy esélyt? Ugyan, miért érdemeltél volna meg?

Na, engedd, hadd sajnáljalak én is egy kicsit!

Szegény lány, nem tud mellette megmaradni senki, jajj te szegény, úgy sajnállak, örökké egyedül fogsz maradni, nem tudsz változtatni semmin, jajj te szegény szerencsétlen lány, hogy mennyire igazságtalan veled az élet!

...

Ugye milyen hülyén hangzik?!

Pedig ezt csinálod magaddal nap, mint nap. Ahelyett, hogy tennél ellene, simogatod magad, hogy "jajj, én szegény". Mitől is vársz változást? Mit tettél eddig azért, hogy változzanak a dolgok? Sorold!

(Nem, nem bántani akarlak, nehogy félreértsd)

2010. szept. 28. 17:20
 23/24 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék egy negatív lányt. Ha találsz újra egy fiút, kontrolláld magad, és kerüld a nyávogást meg sajnálkozást és kész.

+ a többi, mutasd ki, hogy szereted.

Ha barátnőm távolságtartó lenne velem azt hinném már titokban valaki mást szeret, mindjárt le fog engem cserélni, vagy azt akarja, hogy én szakítsak vele.

2010. szept. 28. 17:58
 24/24 A kérdező kommentje:

Igen, ezen kellene változtatnom, pozitívabbnak kellene lennem. Csak néha úgy elkap a sok rossz érzés... :S

Egyébként nem sokmindent tettem, de nem is tudom, mit tehetnék. Annyit csalódtam már, nagyon nehéz.

2010. szept. 28. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!