Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy 19 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy 19 évesen, hogy lassan örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Tegnap szakítottunk a barátommal, pedig ő volt maga az álompasi. :'( Régen is sok barátom volt már, de minden kapcsolatom tönkrement az én h*lyeségeim miatt. Egyszerűen mindenkit elüldözök. Soha nem fogom már megtalálni az igazit? Az összes barátnőm olyan boldog a pasija mellett, engem meg mindig dobnak, már másfél éve. :( Előtte nekem is volt komolyabb kapcsolatom, de ez az utóbbi másfél év kész katasztrófa. Vége lesz ennek valaha? Vagy vénlány maradok? Annyira hiányzik már egy igazi társ. :(

19/L

2010. szept. 28. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Akkor sem kellene magát sajnáltatnia...

Tudom, hogy isteni jó érzés, de ha haladni akarsz, akkor nem sírsz egész nap, hanem teszel azért hogy valami jobb legyen.

LEGYEN MÁR BENNED TARTÁS!!!

2010. szept. 28. 15:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Aha tök jó, tudod, hogy baj van a viselkedéssel, azt is tudod, hogy mi, ez zavar téged, mert nem tudsz miatta egy fiút megtartani, de nem teszel ellene SEMMIT... gyakorlatilag hülyére veszed saját magad. Szép dolog, elhiszem, hogy sz@r érzés, de amíg ezen nem változtatsz, csak rinyálsz, ne is várd, hogy változzon bármi is.

Igen, ha ilyen maradsz, megvan az esélyed, hogy vénlány legyél. Nem az a szégyen, hogy valakinek hibái vannak, vagy esetleg egyszer-kétszer elbukik, hanem az, ha nem tanul belőle, és nem tesz a hibái ellen!!!

2010. szept. 28. 15:31
 13/24 A kérdező kommentje:
De én nem 1-2x buktam el miatta, hanem már 10x legalább. :( Nem tudom, hogy változtassak, nincs kiért változnom.
2010. szept. 28. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Változz azért, aki majd jönni fog, és leginkább magad miatt, mert te sem érzed jól magad.

Am nem tudom mért van mindenki kiakadva, h itt kiadja magából 1 kicsit a "hisztijét". Lehet h élőben folyton vigyorog, és abszolút nem sajnáltatja magát. Nem jó, ha az ember egész nap nyavalyog, és nyalogatja a sebeit, de néha előfordul, h ki kell adnia magából a feszültséget. Van aki ezt anonim ezen az oldalon teszi meg. Ha ez csak levezetés nem hiszem, h gond lenne vele, azt meg nem tudhatjuk, h máskor is ilyen-e =) bocsi az offért

2010. szept. 28. 16:02
 15/24 A kérdező kommentje:
A barátaimnak is meséltem róla, sokan próbálnak vigasztalni, de túlságosan fáj ahhoz, hogy pár jó szó hasson. Nem csak névtelen fórumon írtam ezt. :(
2010. szept. 28. 16:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de olyan nincs, hogy valaki valahol önsajnáltató, máshol meg nem az... hacsaknem kamuzik :P

Kérdező, miért szakítottatok? A mostani barátoddal is, meg a régiekkel is? Konkrétan!

És még hány bukás kell ahhoz, hogy változz?

2010. szept. 28. 16:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Az kellett volna ahhoz, hogy változzak, hogy ő megbocsássa, és egy esélyt adjon nekem, csak egyet. :S De ő ezt sem...

Az volt a probléma, hogy mindegyikkel, főleg vele, elég távolságtartó, hűvös voltam, nem mutattam ki a szerelmem, nem érezték eléggé. Sokszor bunkó voltam, ha volt egy-egy stresszesebb időszakom, akkor a fejükhöz vágtam a dolgokat, állandóan csak negatív dolgok áramlottak belőlem, amit egy pasi nem szeret. Nem tudtam eléggé pozitív lenni, hogy ne csak a bajaimmal foglalkozzak, hanem velük és a jó dolgokkal is. Állandóan csak a panaszkodás, minden miatt veszekedtem, kiakadtam, és olyan dolgokat mondtam, amiket magam is bánok. Egy ilyen kimondott dologért veszítettem el 2 szerelmet, a 2 legjobbat.

2010. szept. 28. 16:26
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Nálam rosszabbul nem állhatsz. 17 éves létemre még egy pasim nem volt... na én magányos vagyok és joggal hihetem, hogy örökre így fog maradni.

Álompasi meg nem létezik.

2010. szept. 28. 16:52
 19/24 Lamafighter ***** válasza:
48%
magányos vidám, jófej 20/F srác :D rendelkezésetekre áll
2010. szept. 28. 17:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első és legfontosabb lépés már meg van.Valahol mélyen már tudod,még ha tudat alatt is,hogy változtatni kell.Őszintén leírtad,hogy mi a gond veled.

S most jön a nehezebb feladat.Változtatni kell rajta.

Most úgy érzed,hogy nincs ki miatt változni,pedig dehogyis nincs!Itt vagy Te!Saját magad miatt változz meg,ne a fiúk miatt.Az a fontos,hogy magadnak megfelelj és jól érezd magad a bőrödben.

Ha a fiú már nem adott több esélyt annak biztos meg volt az oka...és ha szakított Veled,akkor nem ő az igazi.

Póbálj meg kedvesebb,figyelmesebb lenni.

Még fiatal vagy ne aggódj.Majd Rád talál a szerelem!Csak hidd el:)

15/L

2010. szept. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!