Örökre szüz maradok?
Figyelt kérdés
34 éves srác vagyok,de v miért nem jött össze még a lányokkal,mert minden csajnak bejövök mint barát,de úgy mint pasi nem,azt mondják hogy aranyos vagyok,de akkor meg miért mondják? Már mondták többen is hogy nem vagyok csúnya,átlagosan nézek ki,akkor meg miért nem kellek egy lánynak sem? Mindenkivel kedves vagyok,sosem bántok meg senkit,akin tudok csak segitek,nem ilyen a rendes fiú?2010. ápr. 12. 20:53
21/41 anonim válasza:
Mert a nőkkel nem beszélgetni kell,hanem csinálni dolgokat. Ha lelkizni kezd,gyorsan tereld a témát
22/41 anonim válasza:
Ez most komoly vagy csak kamu?
23/41 A kérdező kommentje:
igazad van
2010. ápr. 12. 21:24
24/41 A kérdező kommentje:
mármint ha lelkizni kezd,gyorsan terelni a témát..
2010. ápr. 12. 21:25
25/41 anonim válasza:
ha a lelkizést hosszabb távon nem hallgatod meg akkor bottal ütheted a nyomát... nem az kell a nőknek h úgy bánj vele mint a ronggyal egyszerűen legyél férfi... de te már nem leszel az...
26/41 A kérdező kommentje:
ma 21:23 igen és azért mert puha p..cs vagyok!
2010. ápr. 12. 21:26
28/41 A kérdező kommentje:
Mégis milyen az igazi férfi? Ábrándozni azért lehet,hátha végén be búzulok..XD
2010. ápr. 12. 21:27
30/41 anonim válasza:
Utolsó te nagyon készen vagy, de megnevettetsz. Csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!