Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tizenhárom évesen fiúknál már...

Tizenhárom évesen fiúknál már ciki a szüzesség?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom azt hazudta egy fiúnak, hogy már háromszor lefeküdtem vele, ami nem igaz mert szerintem korai még nekem ez! Tizenhárom vagyok én is. És rákérdeztem a barátomra, hogy miért mondta ezt, ő pedig azt válaszolta, hogy ciki lenne azt mondani, hogy pont velem "evvel a jó csajjal" nem feküdt le. Tényleg ennyire ciki a fiúknál ilyen korba már ha nem csinálta még senkivel? Kérlek válaszoljatok!
2010. ápr. 11. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szánalmasak a mai fiatalok... Ezt most nem rád értem, hiszen te pont jól látod a dolgot. Érzed, hogy még nem vagy rá felkészülve... Lassan már komolyan ott tartunk, hogy a gyerekek 10 évesen fogják elveszíteni a ességüket és ha valaki 11 évesen szűz az már ultra gáz...? -.-"

A lényeg, hogy ne add oda neki magad. Fiatal vagy még. Rajta pedig már a hozzáállásán is látszik, hogy még nagyon gyerek... Te is látod jól, hogy a barátainak is hazudott rólad... Szerintem még egy-két évet várj, főleg addig amíg nem találsz valakit akit szeretsz, ő is szeretsz és akár még várni is hajlandó érted... Mert másképp nem éri meg, hidd el. :)

18/L

2010. ápr. 11. 23:44
 12/21 anonim válasza:
31%
uramistenem..... 13 éves vagy, pasizol és még csak nem is egy normális ép eszű fiúkával mutatkozol? Szerinted hol ért be a feje lágya ha hazudozik? A barátainak hazudik akkor szerinted hozzád tud őszinte szót szólni? Ne légy butus! Inkább válogass hol akarsz tovább tanulni! Érettségizz le!
2010. ápr. 12. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:

13 évesen te jó ég!nekem 13 évesen még nem járt a szexen az eszem.

szerintem ne járj ezzel a fiúval,mert az egész környéknek qvaként állít be azzal,hogy hazudozik.

és 13 évesen valóban nem ciki az,ha valaki még szűz,sőt!

ráértek még a szexre bőven!

2010. ápr. 12. 14:27
 14/21 anonim ***** válasza:
nekem a szex gondolata 12 évesen jutott eszembe elősször. a lényeg:csak menőzött.Bennem volt anno,de nemmenőztem és végképp nem hazudtam főleg nem ilyet...
2010. ápr. 12. 20:40
 15/21 anonim válasza:
0%
Szerintem terhes vagy!
2010. ápr. 12. 21:10
 16/21 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 13. 15:58
 17/21 anonim válasza:

sztem az ciki ha 13 évesen már nem szűz :D

14/L

2010. ápr. 13. 16:15
 18/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

istenem.. hogy lennék már terhes ?? :)))) de mindegy ezen jót röhögtem.

2010. ápr. 13. 17:11
 19/21 anonim válasza:
Hát én 17 éves voltam, és az évek során gyüjtött "tapasztalatokból" eljött a nagy nap... sztem nem maradtam le semmiről
2010. ápr. 17. 10:03
 20/21 anonim válasza:
most nem azért h beszóljak, de nem korai ez még egy kicsit ? járjatok még kézen fogva és kész. aki tőled ennél többet akar ..na az nem szeret.....17/L
2010. máj. 6. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!