Tizenhárom évesen fiúknál már ciki a szüzesség?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom azt hazudta egy fiúnak, hogy már háromszor lefeküdtem vele, ami nem igaz mert szerintem korai még nekem ez! Tizenhárom vagyok én is. És rákérdeztem a barátomra, hogy miért mondta ezt, ő pedig azt válaszolta, hogy ciki lenne azt mondani, hogy pont velem "evvel a jó csajjal" nem feküdt le. Tényleg ennyire ciki a fiúknál ilyen korba már ha nem csinálta még senkivel? Kérlek válaszoljatok!2010. ápr. 11. 19:58
1/21 anonim válasza:
a frászt ciki, van aki még 18 évesen is szűz
2/21 anonim válasza:
dobd ki a csávót, mert csak arra hajt, hogy mutogasson
13/L
4/21 anonim válasza:
Sosem ciki szűznek lenni. De mivel sokan annak tartják, biztos úgy gondolta a barátod, hogy jobb kerülni a konfliktusokat és a "lenézést", bár mindenképp jobban tette volna, ha nem mond ilyeneket.
5/21 anonim válasza:
a legcikibb az, hogy az számít ebben a generációban cikinek, hogy, ha valaki 13 évesen szűz....inkább barbizz....
6/21 anonim válasza:
a fa.szt ciki. de sztem Te meg dobd a csávót, mert nem tesz jót a "hírednek" ha a barátod mindenkinek azt mondja h lefeküdtél vele 13 évesen..
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
én még egyáltalán nem akarom csinálni egyébként...
2010. ápr. 11. 20:15
8/21 anonim válasza:
én lehet "agyonverném" a lányomat, ha 13 évesen sexelne, de lehet még a fiamat is :D
ez nem normális, én 13 évesen abszolút nem gondoltam a sexre, sőt, 14 évesen csókolóztam először, de előtte attól is hidegfrászt kaptam :D
20/L
9/21 anonim válasza:
Szerintem is a srác menőzni akarna,csak szegénykének nem megy!!! pffff
10/21 anonim válasza:
NEM.De ez a kérdés már lassan igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!