Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le szeretnék feküdni a barátom...

Le szeretnék feküdni a barátommal, de szüleim azt mondták ha megtesszük, akkor soha többé nem találkozhatunk. Hogy beszéljek a szüleimmel? Nem szeretném ha még mindig gyereknek tartanának.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

az ilyen prűd hülyékre ne is figyelj oda, mint az előző

ha szeretitek egymást, csináljátok titokban és kész

2010. ápr. 5. 21:47
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. ápr. 5. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

15 évesen lehet még nem kellene. Amúgy nem prűd hülye, hanem felelősen gondolkodó ember, ellentétben veled, aki csak azt látja, hogy lyuk és be kell tömni.

Amúgy meg hidd el, hogy ráérsz még 3-4-5 évet, hogy elkezd, és akkor lehet jobb is lesz mint most lenne.

Éljen a nyugati k*rva kultúra. Ez kell a népnek, meg a Győzike.

üdv

2010. ápr. 6. 02:32
 14/18 jimydog válasza:

Beszélj velük... Mond meg nekik h ne tartsanak gyereknek, és amúgy is vigyáztok...

Ha akkor is akkor vagy vártok, vagy ahogy az feljebb írták titokban, és majd... szembesíted velük valamikor......:P

2010. ápr. 6. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok prűd hülye,és most csak a jónevelésem tartott vissza,attól,hogy édesanyádat szidjam itt,amiért ilyen genetikai hulladékot hozott világra!

És,a kérdezőnek:B.szasd szét magadat nyugodtan akkor,20 éves korodra harangozni fognak benned:D

2010. ápr. 6. 12:47
 16/18 anonim válasza:
én el nem tudom képzelni hova sietnek egyesek... én 13 évesen jöttem össze a párommal, 16 évesen feküdtünk le egymással. Most vagyunk 18. Pár hónap ismeredség után lazán összefelszenek emberek, aztán meg megy a sírás... Hát brutál világban élünk az biztos
2010. ápr. 6. 18:11
 17/18 anonim válasza:

nem hiszem hogy ha beszélsz velük az segít

az én szüleim is azt szeretnék hogy 18 éves koromig szűz maradjak... bár most még nem is akarom elveszíteni...ha nagyon akarod csináld titokban

17/lány

2010. ápr. 6. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Olvastátok a Rómeó és Júliát, ott 14 évesekről van szó. Nem a mi századunk találmánya a korai szex. Nem azt mondom, hogy követendő példa, csak nem újdonság.
2010. ápr. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!