Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? A barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? A barátnője miatt nem találkozhatunk?

Figyelt kérdés
az egyik legjobb barátom fiú. és néhány hónapja van egy barátnője. előtte tök jól elvoltunk, mert a szokásos hülyülés beszélgetés megvolt, majd jokics jobban összemelegadtek, akkor el lettem felejtve. gondolta, hagyom őket hiszen új kapcsolat stb. aztán mikor összevesztek megint jóvoltam. és most mikor kibékültek, ismét le se vagyok sz*rva. mert mondtam neki, hogy bármit csinálhat, hiszen az ő dolga és egyéb, de ha nekem megígér valamit, például, hogy sétálunk, akkor ne mondja le a csaj miatt. mert akk vagy nem ígér semmit, vagy betartja. nem egy eset volt már/ma is/ hogy meg volt beszélve egy kis séta és beszélgetés. nekem hiányzik, mint barát, hiszen alig beszélünk. a csaj persze féltékeny rám, hiszen én régebbóta ismerem a srácot, és azt hiszi, hogy tetszik nekem. lehetséges, hogy a lány miatt nem találkozik velem? mert ha választania kellett egy több, mint 4 éves barátság és egy /szerintem/ futó, nem olyan tartós kapcsolat között, vagy egyáltalán egy csaj és a legjobb barátja között, akkor miért nem azt választja, akiben bízhat, mert sosem árulta el?? /a csaj többször is mond olyanokat, amiket megbeszéltek, hogy nem mond/
2010. jún. 9. 19:15
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem fiu és lány közt nics bartátság,ezt tapasztalatból tudom.A lány miatt nem találkozik veled.Én a helyébe nem a farkam után mennék...
2010. jún. 9. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
nah iggen... szerintem van, vagy nemtudom, mert ha nincs, akkor max az ő részéről... bár szokott olyannal "hülyülni" v nemtudom, hogy milyen lenne már, ha lesmárolnám.. én meg :O tehát nem értem... de eddig simán azt mondta, hogy nem tudja meg és találkozunk, most meg semmi és azért nem értem, hogy régen miért merta, ha most meg nem?
2010. jún. 9. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem is pont ugyanez volt és elég csúnya vége lett.A sráccal nagyon jóba lettünk,segített a tanulásban,elmentünk kajálni,átmentünk egymáshoz,beszélgettünk stb..DE! ő többet érzett irántam mint én és bevallotta, hogy nagyon szerelmes belém és mit szólnék hozzá ha csak úgy lekapna meg ilyenek.Én nem akartam összejönni vele ezért gondolom nagyon megbántottam.Összejött egy lánnyal aki féltékeny volt rám mert régebb óta ismertem a fiút.Most ott tartunk,hogy mennek a durvulások az utcán meg beszólogat mindkettő..

Na de amúgy a kérdésedre a válasz: szerintem nem tudja mit akar és csak úgy összejött a lánnyal mivel látta hogy te nem akarsz kapcsolatot vele így megpróbál felejteni.

2010. jún. 11. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a szerelem..

Lehet hogy azért nem találkozik veled, mert nem akarja hogy féltékenykedjen a barátnője. És hidd el, a szerelem nagy úr!

Általában az ilyen fiú-lány barátságok addíg tartanak, amíg valamelyik félnek nem lesz valakije.

2010. jún. 11. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!