Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? A barátnője miatt nem találkozhatunk?
Velem is pont ugyanez volt és elég csúnya vége lett.A sráccal nagyon jóba lettünk,segített a tanulásban,elmentünk kajálni,átmentünk egymáshoz,beszélgettünk stb..DE! ő többet érzett irántam mint én és bevallotta, hogy nagyon szerelmes belém és mit szólnék hozzá ha csak úgy lekapna meg ilyenek.Én nem akartam összejönni vele ezért gondolom nagyon megbántottam.Összejött egy lánnyal aki féltékeny volt rám mert régebb óta ismertem a fiút.Most ott tartunk,hogy mennek a durvulások az utcán meg beszólogat mindkettő..
Na de amúgy a kérdésedre a válasz: szerintem nem tudja mit akar és csak úgy összejött a lánnyal mivel látta hogy te nem akarsz kapcsolatot vele így megpróbál felejteni.
Ez a szerelem..
Lehet hogy azért nem találkozik veled, mert nem akarja hogy féltékenykedjen a barátnője. És hidd el, a szerelem nagy úr!
Általában az ilyen fiú-lány barátságok addíg tartanak, amíg valamelyik félnek nem lesz valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!