Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy randiztam egy lánnyal (csak 2x) és most írja iwiwen, hogy találkozhatunk, de csak mint barátok? Ez mégis úgy fáj nekem, én már mintha vágyódnék utána, vártam volna, hogy talizzunk.
Figyelt kérdés
És mikor láttam, hogy iwiwen villog a piros levélke, mint valami vészsziréna,már szinte tudtam mit fog írni. Ennyi idő alatt meg se ismerhettük egymást. Teaházba voltunk, moziba, biliárdozni eddig, meg beszélgettünk. Ő 23 én 29.Van még remény?2010. jan. 3. 20:48
1/5 anonim válasza:
ha ezt írta, nincs
ne nyomulj, mert még a barátságát is elveszítheted
2/5 anonim válasza:
ha egyszer közölte h csak barátok, akkor csak barátok. ez van.
3/5 anonim válasza:
Nem akarok az előző kettő válaszába belekötni, de régen volt ilyen dolog, hogy udvarlás, és az pont arról szólt, hogy elmennek ide oda, nem rögtön egymásnak esnek... De komolyan, ha mindenki az első nemnél feladna akármit, szerintetek létezne az ember egyáltalán?... Én pont az elelnkezőjét javaslom, próbálkozz, de ne konkrétan, csak utalgass rá, ne küldözzgess neki napi 100000 smst , csak mittom 2-3 naponta egyet kettőt,és a többi és a többi... lassú víz partot mos, vagy ha ezeket nem akarod, még mindig lehettek barátok is.
4/5 anonim válasza:
sztem sincs sok esély.Max ha bebizonytod neki vhogy h te vagy élete pasija.
Sok szerencsét, de próbálkozz inkább más lányokkal.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek! Nem a barátja akarok lenni, hanem a párja. Nálam nem működik ez a "legyünk csak barátok" dolog.
2010. jan. 4. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!