Lányok, fiúk! Kibírnátok egész életetekben csak egy pasival/csajjal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem volt még párkapcsolatotok és összejöttök egy pasival/csajjal, elveszted a szüzességed és utána nem hajtana a kiváncsiság, hogy milyen lenne mással is kiprobálni?2010. márc. 22. 18:35
12/16 anonim válasza:
igen♥
nagyon szeretem a barátom,ő az első és remélem,hogy csak ő lesz nekem:)
13/16 anonim válasza:
nemhogy kibírnám, vele AKAROK lenni :D nem kell más :D
14/16 anonim válasza:
igen. az első barátnőmmel vagyok, és egy napot is alig bírok ki nélküle, vele akarok maradni egész életemben. :$ 18/f
15/16 anonim válasza:
semmisem lehetetlen szerintem. jah és igen ezt nem "kibírni" hanem akarni kell :D nem tudom eldönteni h a pasik e vagy a csajok e hajlamosak inkább a "kíváncsiságra" de szerintem ha szeret valaki akk nincs másra szükséged :D 17/L
16/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki az. Valakivel egy percig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!