Lányok, fiúk! Kibírnátok egész életetekben csak egy pasival/csajjal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem volt még párkapcsolatotok és összejöttök egy pasival/csajjal, elveszted a szüzességed és utána nem hajtana a kiváncsiság, hogy milyen lenne mással is kiprobálni?2010. márc. 22. 18:35
2/16 anonim válasza:
engem hajt a kíváncsiság, de megpróbálom kibírni...
olyan idilli az első kapcsolatom, hogy egész életemben el lennék így :D
3/16 anonim válasza:
Nem volt még kapcsolatom és így szeretném, akármilyen fura sok embernek...
Szeretem akkor rá vagyok kíváncsi. Egy embert soha nem lehet elégé megismerni, mindig van benne valami kis felfedezni való. ;)
18/L
4/16 anonim válasza:
Én a mostani párommal vesztettem el:) vele akarok maradni örökre(L)
5/16 anonim válasza:
én alapvetően romantikus alkat vagyok, úgyhogy ha a másik fél minden törődést megadott volna, amire vágyok, mért érdekelt volna bárki más?
19/l
6/16 anonim válasza:
ha Ő is szeret engem őszintén, és énis őt akkor miért ne:)
vagyis IGEN!♥
7/16 A kérdező kommentje:
érdekes...nagyon kevesen vélekednek igy amint látom, lehet a többség nem és inkább nem-el nem is válaszolnak
2010. márc. 22. 22:45
8/16 anonim válasza:
Elvileg ez a normális állapot. Nem?
9/16 anonim válasza:
Kibirni? Én a mostani barátommal akarom leélni az életem... :D Ezt nem kibirni, akarni kell :D
10/16 anonim válasza:
ha annyira szoros a kapcsolatunk akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!