Hogy kezdjem el a pettinget?
Sziasztok!
Barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Az a helyzet, hogy én még szűz vagyok ő meg nem.
Szerintetek ez mennyire gáz:/
Meg azt szeretném kérdezni, hogy a csók meg a simogatás meg volt már de, hogy induljak el oda "lefele":)
Mitcsinljak?:/
Lécci segítsetek, de csak értelmesen:)
Köszi előre is
(15/f)
Hát heves csókcsata közben kezd el simogatni...mindenhol. Először a melleit, benyúlhatsz a pólója alá is. Ha akarod és ő is vetkőzzetek egy kicsit lengébbre felül. ELőször nadrágon keresztül simogasd, és rétegenként haladj;)
Mikor már a bugyijában vagy, érezni fogod, hogy mennyire nedves, ez segít az ujjazásban is, ha rögtön bele akarsz vágni. Nekem az első alkalommal a barátom még csak simogatott, nem nyúlt belém, de én még szűz voltam... most pedig tapasztaltabb lánnyal állsz szemben, de majd a helyzet hozza hogy mit szeretnétek:)
Ha nedvesen simogatod, könnyen megtalálod a bejáratot és onnantól kezdve egy-két ujj.
Ja, és ne ijedj meg ha ettől nem lesz orgazmusa, nem sokan képesek csupán ujjazástól elmenni.
:)
Köszönöm a válaszodat!:)
Sokat segítettél , használni is fogom:$
Más vélemények?:$:)
Egy honapja vagyunk együtt:)
De nagyon rég óta ismerjük egymást...:)
És amikor először megláttam akkor éreztem h ebből lesz vmi:)
Cs először ő barátságot szeretett vna aztán egymás ba estünk:)
És ezért vagyunk itt most..:)
Őis 15 ..:D
szóval?:):D
Nem raj-.-
Valami építőjellegű hozzszólás van valakitől?(:
Baaazd xD mind a ketten 15 és a csajod sem szűz?! jóltoljátok :D ez a mai fiatalság xD mileszitt később?...
Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam... de uuhh....
Első kommentezős teljesen jól tudja a dolgot. Szerintem is ezt kéne tenned. :)
Többinek meg annyit üzenek, hogy nem csak rajok vesztik el szüzességüket 15 éves korra, bár az tény hogy ők többen vannak és nem védeni akarom őket!-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!