Hogy kezdjem a pettingezést?
15 évesek vagyunk barátnőmmel!
Eldöntöttük, hogy pettingezni akarunk! :)
Ezt, hogy kezdjem el és tovább, hogy csináljam? :)
Légyszíves rendes tanácsokat és hasznos tanácsokat adjatok köszi! :)
Szija :) Nos mi is 15évesek vagyunk :)
Szerintem mármint nem tudom milyen típus a barátnőd mit szeret mit nem de picit csókolgasd a nyakát az elején puszilgasd nyalogasd az arcát stb :) ha ezt megcsinálod utána ösztönös lesz minden és majd a barátnőd arcáról is letudod olvasni mi tetszik mi nem... :)
Remélem hasznos volt.
Üdv :)
Ne szivassátok már !!!!!
Első válaszoló voltam.
De tudom mi az a petting!
Csak tanácsokat szerettem volna kérni!:)
Első válaszoló köszönöm szépen! :)
Köszöntelek Kedves Kérdező!
Gondolom, ez az első intim élményetek lesz együtt. Igaz?
Nem kell izgulni, mert annál nehezebb feloldódnotok.
Javaslom a csendes, meghitt légkör megteremtését. A szobában félhomály, illatgyertya, vagy füstölő, ami dob egy picit a hangulaton. Halk, lágy zene. a barátnőd biztos örülne neki. A lányok imádják a romantikát.
Apró puszikkal, csókokkal halmozd el az ajkát, az arcát, a buksiját, a nyak, a füle, a kar belső része, az ujjak gyengéd simogatása és puszilgatása is nagy örömet tud okozni. Óvatosan és lágyan simogathatod közben, ringathatod a zene ritmusára. A mozdulataid, az érintésed legyen lágy és gyengéd, mert a lányok szeretik a gyengédséget, az odafigyelést.
Ne rohand le, lényeg, hogy lassan felfedezzétek egymás testét, figyeljétek az érintésetek okozta reakciót, mert onnan látod, hogy jó-e neki amit éppen csinálsz.
Nem szabad lerohanni, csak szépen, lassú mozdulatokal mindent, bár legyen benne azért szenvedély is..:)
Közben elmondhatjátok egymásnak, mi esik jól, mi kevésbé.
Az egész lényege a kölcsönös bizalom, tehát bátran vezessétek egymást. Ha őszintén megbeszélitek mi a jó, melyik részetek érzékenyebb, stb, akkor igazán széppé tudjátok tenni egymás számára a pettinget, és az együtt töltött perceket. Emlékezetes élmény marad mindkettőtök életében.
Sok sikert és sok boldogságot kívánok Nektek, remélem, sikerült hasznos tanácsot adnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!