Fiúk! Ti mennyire tolerálnátok azt, ha a barátnőtök házasságig szűz akar maradni? Többi lent.
Sziasztok!
16/ L vagyok, és én várni akarok a szex-el a nászéjszakámig.Az a kérdésem hogy a fiúk mennyire tolerálnák ezt? Amúgy teljesen normális, átlagos tini vagyok barátokkal és normális élettel, csak ezzel szeretnék várni.Házasságig nem lehet szex, orál, csak csók meg ölelés. Szerintetek? Ti tolerálnátok?
Szép gondolat, de hidd el ha lesz egy igazi szerelmed, akivel tisztelitek, szeretitek, becsülitek egymást, akkor nem fogsz tudni az esküvőig várni. Az igaz szerelemnél vannak erős érzelmek, amik nem hagyják nagyon sokáig tolódni az első alkalmat. Másrészt lehet a fiú beleegyezik, de tudat alatt mindent meg fog tenni azért, hogy önakaratodból hagyj fel ezzel a házassági várakozással.
Másrészről meg önkínzáshoz vezetne. Hány évesen akarsz házasodni? 23-25? Ha 1 éven belül lesz barátod, akkor kibírni vele 8-9 évet úgy, hogy nem fekszetek le az eléggé idegölő és a kapcsolatra is mehet.
Nem azt mondom, hogy ha utána tennéd meg, akkor lehet nem passzolnátok, mert ha szeretitek egymást akkor ezt a "nem passzoltok szexuálisan" problémát meg fogjátok oldani.
Egy vallásos ismerősöm úgy fogalmazta meg ezt, hogyha egy lány szűz, akkor a nászéjszakán oda tudja adni a szüzességét, mint ajándék, de ha előtte megteszi, akkor nem tud neki semmi többet adni mint eddig.
Én azt mondtam ez így hülyeség, egyrészt a szüzesség nem ajándék, másrészt a házasság "ajándékának" tekintsük a gyermeket.
A kölcsönös tisztelet, becsület, szeretet..., az együttlét "ajándéka" pedig a szüzesség.
Attól, hogy férjhez mész nem leszel tisztább, nem leszel értékesebb és nem lesz jobb a szexuális élményed mintha előtte tennéd.
A másik, meg hogy a férfiakat is együtt kell érezni a nőknek, nekik nagyon nehéz lenne kibírni ezt az időszakot, de ugyanúgy a lányoknak is nehéz, csak van aki makacskodik, azt hiszi ő bírja majd, mint pl. te is.
Meg azért egy erőteljesebb csók után te is nagyon könnyen megkívánhatod a barátodat, sőt még meg sem kell csókolnia.
Nehéz játékot akarsz játszani, de akkor sikerülni fog, ha nem leszel annyira szerelmes a barátodba, ha nem lesz nagy a láng köztetek, ha az átlagosnál kevesebbet foglalkoztok egymással. Ebben az esetben talán, de ha igaz a szerelem, akkor te sem fogod kibírni.
Semennyire nem tolerálnám. Úgy gondolnám begyepesedett, értelmetlen normák és szabályok szerint élné az éltét és így nem tetszene személyiségre sem.
Valószínűleg egyáltalán nem racionális vagy ésszerű gondolkodású, inkább hoz egy nevetséges döntést amit az égvilágos semmilyen érvvel nem tud megmagyarázni.
Nem
Gondolj bele mi van ha összeházasodtok és megtörténik az aktus. A férjed meg elvárja a napi 1-2-t neked meg elég a heti/havi 1.
Ilyenekből vannak a megcsalások.
ezt egy vallásos fiú tolerálná illetve aki lelkésznek papnak készül
amúgy még ez a véleményed változni fog az évek alatt
Koszonom a valaszokat.Nos, nem tudom hogy milyen a tuz ket ember kozott de remelem majd megtapasztalom. :) En szeretnem betartani ezt, es remelem talalni fogok valakit aki ezt toleralja. A valaszok alapjan eleg sokan vannak. :)
Koszonom a valaszokat. :)
17#
Azt vedd számításba, hogy többnyire azok írják, hogy elfogadnák akiknek még soha nem volt barátnőjük. Akiknek volt azok nem valószínű, hogy elfogadnák ezt.
Szóval legnagyobb sikerrel akkor tudsz járni, ha egy hozzád hasonló, vallásos, szűz fiút találsz.
Ez szamárság, fiatal vagy még ilyen döntést hozni.
Mi lesz, ha 4 évig jársz jegyben 26 és 30 éves korod között, és a falat fogod kaparni kínodban, annyira kívánod a fiút?:)
... egyébként meg a nászéjszaka a legrosszabb választás. Annyi minden történik az esküvőn, hogy még ezt is akkorra bezsúfolni?... Hidd el, örültök, ha hullafáradtan beroskadhattok az ágyba aludni azon a napon.:)
Pláne ha még utazni is mentek másnap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!