Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sokszor olvastam itt "még a...

Sokszor olvastam itt "még a rondáknak se kellek, pedig már velük is próbálkoztam": miért akar valaki olyan emberrel szexelni, aki taszítja?

Figyelt kérdés
Ennél szerintem az örök szüzesség is jobb. Vagy, ha elintézed magadnak, amit kell.

2015. ápr. 16. 16:35
 1/10 Rézfacú_Bagoly válasza:
35%

Ez valóban egy jó nagy baromság a részükről!

Valószínű össz-vissz próbálkoztak 3 nővel, ott kudarcot vallottak, és feladták.

2015. ápr. 16. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Magadat kínzod vele, a másikat meg átvered és nem hagyod, hogy olyat találjon, aki tényleg vele akar lenni.
2015. ápr. 16. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesk az emberek, ha valaki sír itt gyk-n, hogy ronda, és senkinek sem kell, akkor jönnek az oltások, hogy biztos pláza cicáknál meg bombázóknál próbálkozol. „Miért nem próbálkozol a saját szinteden?” Ha valaki rondáknál próbálkozik rondaként az megint nem jó, mert „Jajj, becsapod magad, meg a másikat is˝, ebből számomra az következik, hogy aki ronda az dögöljön meg egyedül. Nagyon fasza, na megyek keresek egy erős kötelet.
2015. ápr. 16. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezzel az a helyzet, hogy nekem már volt olyan barátnőm, aki nem volt szépség... mondjuk nem volt csúnya sem.

De ahogy szerelmes lettem belé, egyre szebb lett.

Szóval lehet próbálkozni - csak olyannal nem, aki kifejezetten taszít.

A világtörténelemben is hallottam már olyat, hogy kezdetben csúnyának tartott lányba szeretett bele valaki később.

2015. ápr. 16. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért mert kívánja az illető a szexet és mivel mással nem tartja esélyesnek leadja az elvárásai színvonalát. Én együtt érzek az ilyen emberekkel de igazából mindenki találna magának megfelelő partnert csak hozzáállás kérdése.
2015. ápr. 17. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:

"csak hozzáállás kérdése"

Meg türelem.

Meg önbizalom.

Meg tehetség.

Meg szerencse.

Ha valamelyik hiányzik...

és nem mindenki tud várni évtizedeket.

2015. ápr. 17. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
A társadalom engem is és a barátom is csunyaként tart számon. El is ismerem hogy nem vagyunk azok tipikus szépségek. De egymásnak nagyon tetszünk, nem azért vagyunk együtt mert egyikünknek sem "jutott jobb" és nem csapjuk be se egymást se magunkat. Szeretjük egymást, vonzodunk egymáshoz, nekünk jó így, a gyűlölködők véleménye meg le van szarva
2015. ápr. 28. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Tudod lehet fejleszteni a kinézetedet. Keress valami normális sportot vagy edz otthon. Öltözz fel úgy, ahogy neked tetszik. Esetleg próbálj egy jó frizurát csinálni vagy arcszőrzettel is próbálkozhatsz, ha rendesen nől. Voltam kövér és igénytelen, mióta elkezdtem edzeni és adtam magamra sokkal jobban érzem magam.

Ha igényes vagy magaddal szemben olyan nincs, hogy csak rondáknak tetsszél vagy a személyiségeddel van baj, ami miatt taszítod a neked tetsző lányokat.

Keresd tovább azt a lányt, majd megtalálod nem lóverseny, nem kell sietni!

2015. ápr. 28. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A 7-es hozzászóló korrekt választ írt, mindenkinek így kellene felfogni, ők a párjával egymásért vannak, nem a társadalomért.
2015. ápr. 28. 23:09
 10/10 anonim válasza:

közel negyven vagyok

Voltam már szegény és gazdag, kisportolt és kövér is, ...

A lényeg mégis mindig a fejben és a fellépésemen dőlt el, a kettőt kivéve a tényezőktől függetlenül csak ami írtam egy nőnek az számít. És külsőt is minimálból meg lehet oldani.

A felnőtt nők esetében 21-24+év többségében az van, hogy amúgy is ők akarnak sikerre vinni. ;) Komoly.

Hogy felkeltsd a figyelmét és esélyt lásson benned ehhez kell a fellépés, és a magabiztosság, sőt akár lazára venni a formát.

Szegényen mindig jobb nőim voltak, akik ha már jól ment, kerestek mást.

2015. ápr. 29. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!