Tenda routert hogy állítsam be, hogy rendesen menjen? Próbálkoztam már sokat, de akárhogy állítom, nem megy, mindig mikor beakarok tölteni egy oldalt gépen, vagy akár telón, beadja a router beállítási oldalát.
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 12:49
1/4 Tengor válasza:
A Tenda nem router, hanem ipari hulladék. Szerezz be egy tisztességes routert!
2/4 A kérdező kommentje:
Sok ismerõsömnek is ilyen van, s megy rendesen. Ezt is belehet valahogy állítani, nincs olyan, hogy ne lehessen!
Az, hogy gyengébb, mint a többi router, nem azt jelenti, hogy egy hulladék. Ha nem értel hozzá, mondd meg, ne kifogásokat keress! ;)
2014. jún. 30. 15:50
3/4 anonim válasza:
Igaza van ! Tenda Router-em van és egy hulladék! semmi torrent nem megy 2 lapi használja és meghal a rendszer! el megy a net!:D szoval igen nyugodtan be valhatod magadnak hogy a Tenda egy szar! :D nem érte meg a 5.999Ft
csoda router :D
4/4 A kérdező kommentje:
Vehetsz te akarmilyen routert, ha '80 laptopot akarsz egyszerre használni. Én egy laptopot és néha néha egy telefont szeretnék használni.. erre szerintem jó lenne:)
2014. okt. 11. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!