Ha egy szűz lány sokat ujjazza magát (akár 3 ujjal), akkor neki kevésbé fog fájni az első együttlét, mint annak aki nem szokta ilyen módon kielégíteni magát?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 00:07
1/11 anonim válasza:
nem mert ugyanúgy be leszel feszülve és feszélyezve leszel a fiú meztelen testétől és a szégyenlőségedtől,mint egy akármilyen másik normális nem kitágított puncis szűz lány.
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Ez azért van, mert az ujjaid nem olyan hosszúak, mint egy szerszám.
Ráadásul sok múlik rajtunk is, mennyire vigyázunk rátok.
3/11 A kérdező kommentje:
barátommal már szeretnénk lefeküdni egymással, de kicsit félek hogy fájni fog:/
2014. dec. 22. 00:12
4/11 anonim válasza:
ezért fog fájni stresszelj rá és minden oké lesz!
5/11 A kérdező kommentje:
Mert ez ellen valószínűleg tudok tenni valamit...
2014. dec. 22. 00:15
6/11 anonim válasza:
3 ujj szüzen?! Nem semmi. :) Nekem ujjal még most sem megy 3..pedig évek óta van nemi életem. Egyébként ajánlok kicsi alkoholt,de csak keveset! Old picit. És ha kellően be leszel gerjedve, nem fog fájni nagyon. És ha fáj is,akkor is túl vagy rajta,utána már csak jobb lesz.
26/l
7/11 anonim válasza:
Milyen butaságokon jár az eszetek, nemhogy inkább csinálnátok valami értelmeset.
8/11 anonim válasza:
Ha három ujjad bemegy akkor nincs okod félni elég tág vagy a szerszámhoz is, nem hiszem ,hogy fájni fog ha kellően felizgulsz.
9/11 anonim válasza:
Ah... Nem vagyok lány, de minden testrészt érdemes használat előtt kitapasztalni.
Ha lány lennék, a szűzhártyát is a nőgyógyásszal vágatnám ki (ha lehet ilyet kérni), hogy az együttlétkor ne legyen vele már gond. Ez nem jó ötlet?
10/11 anonim válasza:
Nem fog akkor fájni. Tuti. No para. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!