Hány hozzám hasonló több mint 21 éves szűz srác van ezen az oldalon? Aki magára ismer leírná hogy szerinte mi gátolta őt eddig abban hogy akár csak barátnője legyen vagy csókolózzon valakivel?
Jelen. 22 vagyok.
Sztenderd történet, lassan haladás miatt nem összejövős, illetve kapcsolatban levőkre hajtós esetek.
Jelen,jómagam is ilyen vagyok.
Egyszerű,nem születtem helyesnek,így aztán csak visszautasításokat,megalázást,kinevetést kaptam életemben,és még csak megismerni sem akartak,randira sem jött el egy sem soha életemben még.Ez pedig hosszabb távon gátlásokat keltett bennem,amik ma már uralkodnak rajtam rendesen...
23/F
A legtöbb ember önmagát akadályozza meg benne. Ez pszichológiai probléma. A legtöbb ember hajlamos saját magát meggátolni célja elérésében, majd azt más, egyéb körülményre fogni. Elég durva külső kell ahhoz, hogy az legyen a valódi ok. Ismerek kapafogú, szemüveges gyereket, akinek tök jó csaj barátnője van.
Onnan tudom, hogy én is ilyen voltam, 30 év barátnő nélkül. Egyik napról a másikra megjött az eszem, helyreraktam a táplálkozásom, elkezdtem sportolni, és egy éven belül lett csajom. Innentől meg ment minden, mint a karikacsapás. Az első mindenből kicsit nehezebb volt, de aztán hamar belejön az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!