Hány hozzám hasonló több mint 21 éves szűz srác van ezen az oldalon? Aki magára ismer leírná hogy szerinte mi gátolta őt eddig abban hogy akár csak barátnője legyen vagy csókolózzon valakivel?
"Mi azt nem értjük hogy mi ezekből a szempontból ami előjött(ki mit tud megszerelni) férfiak vagyunk és még sem...akkor ez ránk nem igaz, más ok miatt nem tarthatnak még férfinak."
Túl bonyolultan és csúnyán zagyván fogalmaztam, de azért aki figyelmesen elolvassa és nem csak átfutja az szerintem rá kellene hogy jöjjön mit is írtam.
Valóban lehet, de nem abban az értelemben hogy az elém táruló problémákat nem tudom megoldani.(férfimunka, szerelés, szakmai tudás)
Miért mondod akkor hogy közhely? Gondolod hogy ilyen vehemensen védeném magam ezzel az egy állítással szemben (hogy kétbalkezes vagyok és mindenhez segítséget kérek) ha egyszerűen csak hazudnék és egy kétbalkezes nyüzüge tehetetlen kis nyuszi lennék?
Ekkorát kamuzni azért kellene hogy legyen bőr a pofámon.:)
De leírtam hogy ez rám nem igaz(ezzel kapcsolatban) te meg mondod hogy "de igen igaz, nem értesz semmihez" tehát most akkor segíteni akarsz vagy sem? Ha igen akkor kicsit hihetnél nekem is, gondolod hogy jót tennék magammal ha azt hazudom képes vagyok valamire amire igazából nem is? Miért lenne az jó nekem? Előrébb lennék vele? Nem..akkor meg?
Egyáltalán melyik állat hozta ezeket fel hogy a szűz srácok biztos kereket sem tudnak cserélni??
Én bármilyen problémának elébe megyek és megoldom (vagy ha nem is mindent megpróbálok, ha személyesen ismernél tudnád hogy nem vagyok tehetetlen)
Egy nő más, annak alapvetően nem egy problémának kéne lennie ami az ember előtt van hanem egy "kellemes időtöltésnek".
Csak ugye mindig az a vége hogy "legyünk csak barátok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!