Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány hozzám hasonló több mint...

Hány hozzám hasonló több mint 21 éves szűz srác van ezen az oldalon? Aki magára ismer leírná hogy szerinte mi gátolta őt eddig abban hogy akár csak barátnője legyen vagy csókolózzon valakivel?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
40: Akkor fogalmazz pontosabban.
2015. ápr. 10. 13:57
 42/81 A kérdező kommentje:

"Mi azt nem értjük hogy mi ezekből a szempontból ami előjött(ki mit tud megszerelni) férfiak vagyunk és még sem...akkor ez ránk nem igaz, más ok miatt nem tarthatnak még férfinak."

Túl bonyolultan és csúnyán zagyván fogalmaztam, de azért aki figyelmesen elolvassa és nem csak átfutja az szerintem rá kellene hogy jöjjön mit is írtam.

2015. ápr. 10. 14:02
 43/81 anonim ***** válasza:
Most kezdjem el sroloni, hogy miért nem tarthatnak férfinak? "Szoktam kitenni képet hogy "Na ez már jó test lányok, vagy nem vagyok ronda?" 99% azt mondja nem, nem az a bajod hogy ronda vagy.." Itt is megmondják, hogy nem vagy ronda, akkor a belsőddel van a gáz. Nem vagy magabiztos stbstb.... közhely.
2015. ápr. 10. 14:10
 44/81 anonim ***** válasza:
"Nem vagy magabiztos" Ezt azért megindokolnám. "Szoktam kitenni képet hogy "Na ez már jó test lányok, vagy nem vagyok ronda?" 99% azt mondja nem, nem az a bajod hogy ronda vagy.." Másoktól vársz visszaigazolást, holott jó tested van, nem vagy ronda stb... Ezt te is tudod jól, de legbelül bizonytalan vagy(labilis énkép), ami negatívan megpecsételi a kisugárzásod. Egyébként személyesen nem ismerlek, ergo többet nem tudok rólad mondani.
2015. ápr. 10. 14:23
 45/81 A kérdező kommentje:

Valóban lehet, de nem abban az értelemben hogy az elém táruló problémákat nem tudom megoldani.(férfimunka, szerelés, szakmai tudás)

Miért mondod akkor hogy közhely? Gondolod hogy ilyen vehemensen védeném magam ezzel az egy állítással szemben (hogy kétbalkezes vagyok és mindenhez segítséget kérek) ha egyszerűen csak hazudnék és egy kétbalkezes nyüzüge tehetetlen kis nyuszi lennék?

Ekkorát kamuzni azért kellene hogy legyen bőr a pofámon.:)

De leírtam hogy ez rám nem igaz(ezzel kapcsolatban) te meg mondod hogy "de igen igaz, nem értesz semmihez" tehát most akkor segíteni akarsz vagy sem? Ha igen akkor kicsit hihetnél nekem is, gondolod hogy jót tennék magammal ha azt hazudom képes vagyok valamire amire igazából nem is? Miért lenne az jó nekem? Előrébb lennék vele? Nem..akkor meg?

Egyáltalán melyik állat hozta ezeket fel hogy a szűz srácok biztos kereket sem tudnak cserélni??

2015. ápr. 10. 14:24
 46/81 anonim ***** válasza:
Össze keversz, nem a hölgy vagyok.
2015. ápr. 10. 14:26
 47/81 A kérdező kommentje:
Akkor nem rád értettem, ezért kérdeztem ki hozta ezt fel?
2015. ápr. 10. 14:27
 48/81 anonim ***** válasza:
38%
"Egyáltalán melyik állat hozta ezeket fel hogy a szűz srácok biztos kereket sem tudnak cserélni??" Ez alatt elég sok mindent lehet érteni... Kezdeményező készség teljes hiánya(Ez leginkább a szüzességre vonatkozik.), bugyutaság(aki nem tud kereket cserélni az egyszerűbb mint egy kő), ha kétségbe esik és elkezd sírni/dühöngeni az se igazán férfias. Itt nem a szerelésen van a hangsúly, hanem a problémán, amit nem kikerülni kell, hanem elébe menni, és megoldani. "Miért mondod akkor hogy közhely?" talán a közhely nem kellett volna oda. De ha azt írom kisugárzás(ebbe beletartozik a magabiztosság, kezdeményező készség, pozitív megjelenés[mosoly] stbstb...), abban jó esetben is milliónyi dolog játszik közre.
2015. ápr. 10. 14:59
 49/81 anonim ***** válasza:
11%
Én egy szóval sem írtam, hogy a szűz srácok nem tudnak kereket cserélni! De ha ebben a Világban élsz és picit szétnézel, a sok páva, anyucival élek és kinyalatom a popóm srácokból már annyi van, mint a nyű! Az, hogy kiposztolgatsz magadról képeket és várod a visszaigazolásokat és még erősködsz is alattuk ennyi idősen... CIKI! Én edzek, modellkedem, még sem posztolok ki magamról olyan képet, hogy kivan a hátam, csöcsöm, muszklim, hogy milyen jó eredményt értem el! Ezt nem másoknak csináltam, hanem magamnak! Modellképeket ritkán kiteszek magamról, de nem sűrűn... És tudod, nem a muszklidba fognak beleszeretni, hanem beléd! Lehetsz akármennyire jóképű, ha belül semmi vagy! Nincs egyénisége, nincs saját elképzelés, nyuszi vagy, barátnőként viselkedsz vagy naiv, hiszékeny vagy, esetleg sűrű köd van az agyadban! Ha együtt leszel valakivel, meg fog ismerni és hiába 2 tonna izom, ott fog hagyni! Nekem eddig csak jóképű barátaim voltak, de egyet megtanultam: Aki nem hobbiból, hanem szerelemből gyúr, annak csak második lehetek. Na én ezért nem kezdek gyúróspityuval :D Párkapcsolat mellett is lehet gyúrni, de azért ne legyen már az élete...
2015. ápr. 10. 15:04
 50/81 A kérdező kommentje:

Én bármilyen problémának elébe megyek és megoldom (vagy ha nem is mindent megpróbálok, ha személyesen ismernél tudnád hogy nem vagyok tehetetlen)

Egy nő más, annak alapvetően nem egy problémának kéne lennie ami az ember előtt van hanem egy "kellemes időtöltésnek".

Csak ugye mindig az a vége hogy "legyünk csak barátok".

2015. ápr. 10. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!