Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jo otlet szuzkent...

Szerintetek jo otlet szuzkent prostival elvesziteni? Van itt olyan aki prostival vesztette el? 20/f

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 13:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"Amikor már ku*rvára nincs remény, hogy valaha is lesz valakid akkor mire várjon? Idióták..."

20 évesen ha nincs remény, mi lesz később?

Kérdező, én a helyedben várnék. Nem vagy 40 éves, és még az is lehet, hogy a közeljövőben lesz párkapcsolatod, akkor viszont bánni fogod ezt a lépést.

2015. ápr. 14. 14:14
 12/32 papagenou ***** válasza:

"Kedves #2! te voltál már prostival? Van összehasonlitásod az elsö alkalomra? (Tudod ez olyan, hogy vagy az egyiket vagy a másikat, esetleg EGYIKET SEM élted át!!!!) Akkor meg honnan veszed, hogy egészen más?????? ..."

Tán prosti vagy te is, hogy így véded ezt..?

Mellesleg, prostival nem voltam, de olyan lánnyal akit nem szerettem igazán, sajnos igen. s nem volt jó, mert csak testiség volt. egészen más az, amikor barátnőmmel szeretkezek. márpedig prostival is csak testiség van, csak ő még a pénzt is elkéri. szóval kétlem, hogy jobb lenne.

2015. ápr. 14. 14:17
 13/32 anonim ***** válasza:
20 évesen én is olyan voltam, annyi különbséggel, hogy alacsony és átlagos testalkatú, most már mégis megy a lányokkal való kommunikáció.
2015. ápr. 14. 14:17
 14/32 papagenou ***** válasza:

kérdező: beszélgess velük. ennyi az egész. először csak neten, ha úgy könnyebb. kisebb a stressz, jobban áttudod gondolni amit akarsz. én plöttyedt voltam s elég fura de 17évesen mégis lett barátnőm. másfél év után megcsalt, az igaz, de ismét van majd 3 éve. 178cm vagyok, szakállas, régi módi rocker külsővel, kicsit sem mondhatnám hogy szálkás vagyok pedig az sok lánynak bejön.

szóval ne szórd a pénzed, csak várj és ne add fel. beszélgess ;) - de ne itt írogasd, hogy: vki lány ismerkedni? .. .:)

2015. ápr. 14. 14:25
 15/32 A kérdező kommentje:
Jolvan rocker csavo kosz:)
2015. ápr. 14. 14:29
 16/32 anonim ***** válasza:
papagenou! Nem vagyok prosti. (Ugy érzed egy ilyen "támadás" hitelesiti a véleményedet vagy nagyobbá tesz?) De voltam már prostinál és vannak nagyon pozitiv emlékeim is ilyenröl. Az, hogy te kit mikor hogyan ..... és azt milyennek találtad, nem segit a kérdezönek. Neki kell választani (és erre érdemes felhivni a figyelmét.).
2015. ápr. 14. 14:34
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, 20 évesen már temetitek magatokat és kijelentitek hogy nincs remény? :/

Nekem eddig kb csak az ilyen kicsit szégyenlős fiúk jöttek be, a mostani barátom se kezdeményezett igazából lánynál előttem, minket "összefújt a szél" (egy egyetemen vagyunk), elkezdtünk ismerkedni és nagyon hamar egy pár lettünk.

Szerintem a visszahúzódó fiúk aranyosak, van bennük valami "szexi". De nálam kizáró ok lenne ha megtudnám hogy volt prostinál.

De lehet én vagyok aberrált :DDDD

Szerintem 20 évesen még marha korai kijelenteni, hogy nincs remény.

Ne add fel, ennyi alapján nem lehet nagy baj veled, ismerkedj lányokkal. És szó szerint mondom, hogy ismerkedj. Ne akard egyből felszedni őket, először csak beszélgess semleges témákról, úgy egyszerűbb, nem kell egyből rámozdulni, úgy nem olyan félelmetes. :) Prostihoz menni viszont szerintem marhaság :(

Sok sikert! :)

20/L

2015. ápr. 14. 14:38
 18/32 A kérdező kommentje:
Megertem h kizaro ok ha prostinal van vki 1x....nalam is kizaro ha valamelyik lany ribizli...
2015. ápr. 14. 14:43
 19/32 full twirl ***** válasza:
52%
Én 21 évesen prostival vesztettem el. Most 26 vagyok és csak prostikkal volt kapcsolatom. Nem bánom, nagyon profin csinálják. Az első alkalommal olyan mélytorkost kaptam, hogy majdnem elpattant a gerincem, amikor hátragörnyedtem az érzéstől. Próbáld ki, tesó, csak arra vigyázz, nehogy rákapj, mert nehéz leállni róla és gyorsabban viszi a 10-eseket, mint a félkarú rabló.
2015. ápr. 14. 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:
75%
Az utolsó jól összefoglalja miért NE csináld
2015. ápr. 14. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!