Prostival elveszíteni a szüzességet mennyire jó?
Figyelt kérdés
29 vagyok, soha egy lány nem volt, akinek bejöttem volna. Közel 150 elutasít van a hátam mögött, egy-két arcon verés is, ha megsimogattam a popsijukat (5 lánynál tettem ilyet, hátha alapon). Csók sem volt még. Pedig szerintem nem vagyok annyira ronda. Vagyis nem torzszülött. Menjek el és essek túl rajta? Félek.2014. jan. 2. 22:53
2/21 anonim válasza:
nem leszel töle boldogabb. inkább hozd rendbe magadat és az önbizalmadat. Normális embernél nincs olyan nhogy nem talál párt. Ne a nökben keresd a hibát hanem magadban. Barátaid vannak?
3/21 anonim válasza:
akkor már nem mind1? ne pazarold a pénzed.. vegyél inkább egy játékot az xboxodba..
6/21 anonim válasza:
Ha jó prostit találsz akkor segít mindenben és nem lesz gond.
7/21 A kérdező kommentje:
Nincs egy barátom sem, de van jó munkám (nem rossz kereset nettó 150 ezer ft). Van autóm (igaz csak 13 éves és 500 ft értékű), stb. Önállóan élek 2 szobás és konyhás, plusz fürdőszobás albiban. Lehet meg is fogom venni, még 700 ezer és összejön. Mégsem kellek. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam.
2014. jan. 2. 22:59
8/21 A kérdező kommentje:
Van két diplomám (főiskola 4 éves plusz 2 év msc)és okjm is.
2014. jan. 2. 23:01
9/21 anonim válasza:
Már sok évet vártál, szerintem most már nyugodt szívvel belemehetsz, nem veszthetsz semmit. Illetve veszthetsz, a szüzességed, de pont ez a cél. A helyedben én már csak a kíváncsiság miatt is megtenném. Viszont ne félj a dologtól, inkább tekints rá kihívásként.
10/21 anonim válasza:
nagyon élvezetes orbitálisakat élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!