Prostival elveszíteni a szüzességet mennyire jó?
Figyelt kérdés
29 vagyok, soha egy lány nem volt, akinek bejöttem volna. Közel 150 elutasít van a hátam mögött, egy-két arcon verés is, ha megsimogattam a popsijukat (5 lánynál tettem ilyet, hátha alapon). Csók sem volt még. Pedig szerintem nem vagyok annyira ronda. Vagyis nem torzszülött. Menjek el és essek túl rajta? Félek.2014. jan. 2. 22:53
21/21 anonim válasza:
Az öngyilkosság tényleg hülyeség, én pont leszartam volna, ha nincs senkim életem végéig, de vmiért csak mentem, s most meg is szívtam ezzel a dologgal, egy szuper csajt buktam vele, akit szerettem nagyon. legalábbis ez is közrejátszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!