20 évesen prostival elveszíteni a szüzességet nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Már vagy 3-4 éve próbálok barátnőt szerezni, de az eredmény nulla... Megéri várni még a csodára vagy menjek k.vához? Az is igaz, hogy egy kicsit(na jó inkább nagyon) ellentétes az elveimmel, ezért nem mentem eddig, pedig spórolt pénzemből telne rá. Nem tudok dönteni, más mit tenne ebben a helyzetben?2014. máj. 10. 14:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem egy örömlánnyal kéne először lefeküdni.ugy gondolom hogy oda már csak olyan emberek mennek akik már sok nővel voltak vagy már sok dolgot próbáltak és vágynak valami újra. Vagy esetleg ott meg kapják azt amit otthon nem kapnak meg. Te meg koránt sem mondatod el ezeket magadról. Ha kicsit lelkizősebb vagy akkor inkább keress egy normális lányt de ha csak nem bírsz magaddal és dugni akarsz akkor menj el.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát őőőő mindkét dolog igaz rám, a kicsit lelkizős is meg a dugni akarós is, ezért bizonytalan vagyok és ezért érdekel, mások hogy gondolkodnak az ilyen kérdésekben.
2014. máj. 10. 14:41
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, jól fogsz járni vele.
4/6 PearlDiver válasza:
Szerintem méltatlan dolog, te is érzed, hogy ez nem a te stílusod. És gondolj bele, utána egy héttel találkozhatsz a nagy Ő-vel, akinek majd meséled, hogy hát türelmetlen voltam ezért nem vártam rád hanem elmentem qrvázni... Ha még nem mondod el neki az nem szép. Gondolj bele, mit gondolna erről egy olyan lány, akivel szívesen leélnéd az életed?
5/6 anonim válasza:
inkább ne. én sem teszem. meg egyszer elmész mit érsz el vele? elmondhatod hogy dugtál, semmi más...
6/6 anonim válasza:
én sajnos voltam, ami egyfelől rossz, mert elmondtam a bnőmnek, s valszeg ez is benne volt, h dobott, másrészt viszont, amiért talán mentem, az nem azért volt, mert türelmetlen voltam, én simán végigbírnám az életet is sztem szex nélkül, inkább azért lehetett, h legyőzzem a bénaságomat, ne az igazival legyek béna, hanem egy olyan csajjal, aki nem számít egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!