Fáj az első szeretkezés? Milyen mikor a férfi először beléddugja és átszakad a szűzhártya? Hány évesen "illik" elveszíteni a szüzességet?
A kérdésed alapján, feltételezem, még szűz vagy.
Az első szeretkezéssel általában, természetesen együtt jár kisebb-nagyobb fájdalom. Ezt egyéne válogatja.
"Hány évesen "illik" elveszíteni a szüzességet?" -Ez a kérdésed szerintem egy buta kérdés. Ne hallgass arra, aki azt mondja, hogy X, vagy Y évesen illik elveszíteni. Hogy "mikor illik", olyan nem létezik. Akkor veszítsd el a szüzességed, amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá, és megtaláltad azt az embert, aki megérdemli, hogy neki add magad. Nem tudom, hány éves vagy, de manapság nagy divat a tiniknél az, hogy 15-16 (neagy Isten 13-14) évesen már cikinek érzik, hogy még szüzek. Ez a világ legnagyobb baromsága. Őket csak sajnálni tudom. Nekem 19 évesen volt meg. De 20-22, vagy még több évesen sem ciki elveszíteni. Sőt, a lányok esetében nagyon is dicséretes, hogy nem dobja oda magát egy fiúnak, csak azért, mert a barátnőinek már sikerült. Aki az ellenkezőjét mondja, az vagy túl fiatal még ahhoz, hogy normálisan meg tudja ezt ítélni, vagy valamit nagyon elszúrtak a nevelésében a szülei. Szóval a válasz:
- Valószínűleg pici fájdalommal fog járni (de vannak kivételek)
- Akkor "illik" elveszíteni, amikor késznek érzed magadat rá, de semmiképpen ne túl fiatalon, mert bármennyire is ellenkeznek a fiatalok, egy 14-15 éves, az még bizony gyerek. Csak AZT HISZI magáról, hogy már nem az.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!