Elvesztettem a szüzességem 10 napja.20 éves lány vagyok. Az első alkalom nagyon fájt, rettentő szűk vagyok, alig tudott párom belém hatolni, pedig pettingeltünk, és nedves voltam. Nagyon fájt, ez normális?
Bár nekem nem fájt az első aktus, de sok barátnőm mesélte, hogy többszöri nekifutásra sikerült csak a behatolás, illetve többszöri alkalommal lett elviselhető.
Én ilyen gondokkal nem küzdöttem, de szerintem idővel javulni fog a dolog.
Valamit muszáj tisztázni: nem létezik olyan hogy túl szűk, a hüvely gyűrűs izmokból áll amik tágulnak. Képzeld el ha létezne olyan hogy túl szűk, akkor azt a nőt alapból császározni kéne mert nem férne ki a baba?
Itt egy gond lehet: a feszültség miatt nem tudsz ellazulni. Lassan és óvatosan kell próbálkozni és közben tudatosan koncentrálni, hogy lazíts. Egyébként a nedvességtől függetlenül szokott segíteni ilyen esetekben a síkosító (nem szeretném itt részletezni), szóval egy kis síkosító és sok gyengédség/odafigyelés a párod részéről, aztán simán fog menni pár alkalom után. De a legfontosabb, hogy ne félj, mert attól csak befeszülsz. :)
Megbízol a párodban?
Most komolyan, őszintén bármikor bármennyire megbízol benne?
Mert ha nem, akkor szoktak jönni a görcsölések. Gondolom, miután még új neked a szex, félsz tőle és a párodban sem bízol eléggé. Szerintem ne orvoshoz fordulj, hanem menj el egy pszichológushoz, vagy csak egyszerűen a pároddal beszélj őszintén nyíltan, hogy közösen oldjátok meg a szitut. és lazulj el. :)
első lépés: nyugi! :)
amit leírtál, abból arra következtetek hogy nagyon túl stresszeled az egészet.
bele fogsz jönni :) az első pár alkalom lehet hogy ilyen lesz, de "bejáratódsz" idővel.
csak ne izgulj :D
második lépés: csak akkor próbáljon beléd hatolni ha már elélveztél mondjuk a szájától kezétől
akkor biztos elég nedves leszel és akkor a hüvelyed is lazább/tágultabb lesz
Nyugi nincs veled semmi gond! Szerintem ez természetes valahol.
Bár már sokszor gondoltam rá, hogy mivel én szűzen is tampont használtam, lehet az kitágított valamennyire és talán azért nem fájt. Hipotézisem bizonyítatlan marad, de én gyanakszom rá, hogy ezért úsztam meg simán a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!