Elvesztettem a szüzességem 10 napja.20 éves lány vagyok. Az első alkalom nagyon fájt, rettentő szűk vagyok, alig tudott párom belém hatolni, pedig pettingeltünk, és nedves voltam. Nagyon fájt, ez normális?
Figyelt kérdés
Mit tegyek hogy a következő alkalommal ne fájjon?? Hogyan tágítsam magam?(Ujjazni nem akarok).Normális a nagy fájdalom szex közben?? vagy forduljak orvoshoz? Teljesen tanácstalan vagyok,mert állítólag van fájdalom első szex közben,de ennyire nagyfokú fájdalomról senki sem mesélt....Nem tudom hogy ez természetes vagy forduljak orvoshoz.Ti mivel teszitek élvezetesebbé a szexet?2013. szept. 26. 23:55
11/18 A kérdező kommentje:
Éretlennek nem mondanám magam.20 éves vagyok:D.És egyáltalán nem gyerekfejjel vagy felelőtlenül csináltuk,nem is bántam meg.Esetleg picit korai volt,mert csak 2 hónapja vagyunk,és lehet ezért görcsöltem..:S
2013. szept. 28. 10:10
12/18 anonim válasza:
Szia én 22 éves lány vagyok, és én most vesztettem el kb egy hónapja.Az első nekem is iszonyatosan fájt olyan volt mintha szétrepedne mindenem teljesen.Mi egy hónap után voltunk eggyüt.Majd pár alkalom után már élvezni fogod ne izgulj nekem is csak 3 vagy 4. alkalom után volt jó először szóval ne izgulj
13/18 A kérdező kommentje:
most megnyugodtam:DD lehet minnél idősebb valaki annál jobban fáj??
2013. okt. 2. 23:11
14/18 anonim válasza:
hát lehet mert tőled idősebb vagyok és bazira fájt de nem biztos h ennek van hozzá köze.Lehet h nekem azért is fájt annyira mert tőlem a barátom fiatalabb két évvel és lehet h kicsit durvább volt de persze nem direkt
15/18 A kérdező kommentje:
Mostmár csak a legjobbakat remélem...
2013. okt. 3. 19:58
16/18 anonim válasza:
feltétlen bizalom,sok petting, sok gyakorlás, síkosító, jobb lesz, tapasztalat;)
17/18 anonim válasza:
Én 19 évesen voltam először férfivel és mint említettem nekem sima menet volt.
Ez leginkább egyén függvénye.
18/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt, pedig a barátomban teljes mértékben megbíztam, de gondolom, én is túlstresszeltem. Idővel jobb lett, valóban csak gyakorlat kérdése az egész. Nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!