14 éves lánynak már nem cink elveszíteni a szüzességét egy 18 éves sráccal akit szeret?
De cink. 17 éveskor alatt mindenképp cink. Gyerekként még nem tudod érzelmileg úgy megélni, ahogy kell.
És ennyi idősen sanszos, hogy nem érzed a különbséget kedvelés és szeretés között, mert érzelmileg nem vagy kész. Később még visszaüt ez.
A pasid pedig egy ordas nagy lúzer, hogy 18 évesen olyan lánnyal szexel, aki nemrég még óvodás volt. És lúzer, mert csak egy 14 évest tud megkettyinteni.
Elég gáz, hogy ilyenkor 4 év miatt rinyál a szátok fiúk, de mondjuk harmincasként 10 év teljesen normális. Köztem és a párom között 4 év van és akkor jöttünk össze, amikor én 13 éves voltam, ő meg 17. Lehetett volna idősebb barátnôje is, nem is ő kezdeményezett, hanem én, ez mellesleg 5 éve volt. Szóval szerintem nem feltétlenül lúzer egy 18 éves fiú (mert egy 18 éves nagykorú, de nem férfi, ahogy a lány sem nő még 18 évesen), akinek 14 éves barátnője van, főleg, hogy a fiúk fejben 3 év késéssel érnek, a mai 14 éves lányok meg testileg általában nem kislányosak, sőt, azt tapasztalom, hogy a 14-15 évesek kinéznek vagy 20-nak és a 18-19-20 évesek meg 15-16-nak. Az meg már a kapcsolatban dől el, hogy mennyire illenek össze.
A kérdésre válaszolva: attól függ, hogy mióta vagytok együtt. Szerintem erkölcsösebb és a kapcsolat szempontjából egészségesebb is, ha legalább fél évet együtt vagytok és utána kezdtek pettingelni, majd ha már tudjátok, hogy hogyan okozzátok egymásnak a legnagyobb örömöket jöhet a szex is.
Ne engedd neki, hogy óvszer nélkül tegye be. Akármilyen kifogása is van. Eddig a legnevetségesebb kifogás, amit hallottam az volt, hogy: -Túl sok az előváladékom és lecsúszik rólam a koton.
A legjobb az lenne, ha elballagnál egy nőgyógyászhoz és feliratnál magadnak fogamzásgátlót. Nem biztos, hogy kapsz, az orvos eldönti majd, hogy szabad-e már, csak ne járj úgy, mint én anno 14 évesen, hogy kiszakadt az óvszer és esemény utànit kellett intézni.
# 7-es, ebben a korban nagyon sok ez a négy év. Később, húszon felül, már a 10 se sok, mivel ott felnőttekről beszélünk, nem gyerekekről. Az meg teljesen mindegy hogy néznek ki. Én is látom ezeket a kislányokat, durván jól néznek ki a korukhoz képest, de attól még fejben visszamaradottabbak, felszínesebbek és gyerekesebbek mint valaha sajnos. Szóval, ne a kinézetre alapozzunk.
Gyógyszert meg nehogy írasson, pont az kell a fejlődő szervezetének. Ne legyünk már ostobák. :) Anyukátok, apukátok ilyenkor hol van, amikor taknyos gyerekek szexelni meg tablettát szedni akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!