Milyen érzés elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Mi a jele a szűzhártya átszakadásának?2014. ápr. 11. 21:12
2/8 A kérdező kommentje:
Fáj?
2014. ápr. 11. 21:15
3/8 anonim válasza:
ha gyorsan csináljátok még füstölni is szokott... meg olyan hangja van mint amikor a kocsiban csúszik az ékszíj
4/8 anonim válasza:
Óvatosan csinàljátok akkor nem fog fájni. Nekem nem fàjt. Feszülő érzés volt .azzal veszìsd el akit szeretsz ès viszont
5/8 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fájt és szintén feszítő érzés volt.
6/8 anonim válasza:
Mi háromszor futottunk neki, három különböző napon, mert annyira fájt és annyira feszített és annyira kemény més vastag volt a hártyám, hogy a barátomnak is fájt már a pénisze tőle. Az első nekifutás romantikus környezetben volt, nem terveztük el,l de pont úgy alalkult, hogy szólt a zene, borozgattunk. Aztán a többedik nekifutásnál már arra gondoltam, hogy mindegy már hogy csak legyünk túl rajta. Az első kb. 10 alkalom ezek után sem esett jól, nekem még az is fájt.
7/8 anonim válasza:
én nem véreztem, nem éreztem semmit. fogalmam sincs, h mikor tűnt el onnan a szűzhártyám, mert se a magam általi se a barátom általi ujjazáskor nem vettem észre, meg aktusnál sem.
8/8 anonim válasza:
Nekem a lehető legborzalmasabb volt. Szűz voltam, kb 15-16 éves, a fiú is. Mikor lekerültek a ruhák nem akart neki felállni. mikor végre sikerült, az óvszer miatt megint lelankadt. Miután levette gondoltuk próbáljuk meg nélküle, és majd kiveszi mielőtt elmegy.
Az elején be se ment a farka, annyira szűk voltam. Utána meg hihetetlenül fájt, többször meg is álltunk, na meg állandóan kicsúszott.. Aztán hirtelen telefonált anyám h most rögtön menjek haza.. tehát egyikünk se ment el.
És ezt továbbfokozva, mikor felkapcsoltuk a villanyt minden tiszta vér volt. A farka, az ujja, a lábam, az ő lába, a lepedő, minden. szó szerint dőlt a vér... és kb 2 napig folyamatosan véreztem még utána.
Szóval senkinek nem kívánok ilyen szörnyű első alkalmat..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!