Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés egy lánynak, ha...

Milyen érzés egy lánynak, ha elveszti a szüzességét?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kind of
2013. jan. 29. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem felemelő érzés volt mert örültem hogy végre megszbadultam a szégyentől. Már nagyon cikinek éreztem, nem beszélve rról hogy már nagyon kívántam a farkat.
2013. jan. 29. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

miért érezted cikinek? mert a barátnőid mind azt mondták, hogy ők már nem azok?

egyébként hány éves korod körül történt?

2013. jan. 29. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
16 évesen 33 éves palival. Alkalmi szex volt mindketen úgy álltunk neki h m,egbeszéltük h csak szex lesz semmi több. én még akkorát amúgy életembe nem élveztem mint akkor, és hüvelyi orgazmusom volt. Azóta nincs hüvelyi orgazmusom csak csiklói, de az elsőnél volt hüvelyi és sose felejem el, szuper volt! És a pali is nagyon jó volt izmos helyes szal nagyon jó volt :)
2013. jan. 29. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
6%
Nem a barátnőim, ez a közfelfogás. Mindenhol ezt hallani, ma már a szüzesség nem menő és értelme nincs mert ma már nincs is olyan hogy erkölcs így a szüzesség fogalma is megszűnt.
2013. jan. 29. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Milyen lenne? Semmi extrára nem kell gondolni. A szüzesség elvesztése nem változtatja meg az ember életét.
2013. jan. 29. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Igaza van az utolsónak. attól h elveszted a szüzességed nem leszel más ember!
2013. jan. 29. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök hülyeség ez a felfogás h ciki.

Az a ciki, amikor a sok 13-16 éves csaj úgy ugrik bele, hogy igazából nem is tudják h mivel jár

2013. jan. 29. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
6%
jaj ne erkölcsösködjünk már -.-" istenem.. élvezettel jár ezért csinálják. hagyjuk már ezt a nemi betegség meg stb dolgokat. Ők is tudnak gumit húzni -.-
2013. jan. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!