Milyen érzés elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
köszi ^^2013. márc. 27. 17:01
3/9 PHP de kóder! válasza:
ez most nem ertem. lemaradtam valamirol?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, a sok értelmes választ -.-"
2013. márc. 27. 17:10
5/9 anonim válasza:
Leírhatatlanul fájdalmas.
25/N
PS: Mégis milyen válaszokra számítottál? hülye kérdésre hülye válasz.
6/9 anonim válasza:
Miért lenne hülye kérdés? Fáj, de nem vészes annyira. Ha szereted a pasit, és ő is Téged és nem tapló, hanem gyengéd, akkor a fájdalom ellenére szép élmény.
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy szerinted nem hülye kérdés, mert te sem pontosan a kérdésre válaszoltál.
Érzéseket ugyanis nem lehet körülírni.
Ezért hülye kérdés. A "kösziről" nem is beszélve.
8/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam megköszönöm előre is a válaszokat, de akkor bocs, ha illedelmes vagyok... Az emberek többsége már úgyse az, hát belőlem is töröljétek az illedelmességet... -.-"
2013. márc. 29. 13:07
9/9 anonim válasza:
Nem a szűzhártya átszakítása fáj - az csak egy kis szúró érzés.
A hüvely tágítása fáj elsőre (és még 2-3 alkalommal, egyre csökkenő mértékben).
Ezen segíthet, ha szereted a fiút, ha képes vagy elengedni magad, és ha gyakoroltok előtte (kézzel).
Van, akinek már az első se fáj, és olyan is van, hogy nem szakad a hártya, annyira rugalmas.
Az első akció után legyen legalább 3 nap pihenő, hogy rendbejöjjél a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!