Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jo otlet szuzkent...

Szerintetek jo otlet szuzkent prostival elvesziteni? Van itt olyan aki prostival vesztette el? 20/f

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 13:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem, ku*rva sz*r érzés, de nekem sem volt más lehetőségem, így muszáj volt. Nem akartam szűzen meghalni. 21/F
2015. ápr. 14. 13:36
 2/32 papagenou ***** válasza:
92%
nem ismerlek, de szerintem hülyeség. egy ismeretlennel / prostival szexelni nem sokkal jobb, mintha maszturbálnál, csak pénzbe kerül. várj szerintem amíg párt találsz és vele élheted át ezt. egészen más érzés.
2015. ápr. 14. 13:37
 3/32 anonim ***** válasza:
Mit veszitesz el prostival?
2015. ápr. 14. 13:38
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
A pénztárcádat biztos.
2015. ápr. 14. 13:39
 5/32 anonim ***** válasza:
Amikor már ku*rvára nincs remény, hogy valaha is lesz valakid akkor mire várjon? Idióták...
2015. ápr. 14. 13:43
 6/32 anonim ***** válasza:

"papagenou nevű felhasználó ... prostival szexelni nem sokkal jobb, mintha maszturbálnál ... várj szerintem amíg párt találsz és vele élheted át ezt. egészen más érzés."

Kedves #2! te voltál már prostival? Van összehasonlitásod az elsö alkalomra? (Tudod ez olyan, hogy vagy az egyiket vagy a másikat, esetleg EGYIKET SEM élted át!!!!) Akkor meg honnan veszed, hogy egészen más??????

Kérdezö! A te választásod. Gondold végig, mi az ami vonz, mi az ami esetleg taszit?

2015. ápr. 14. 13:46
 7/32 anonim ***** válasza:
20 évesen én még adnék esélyt magamnak rendes ismerkedésre.
2015. ápr. 14. 13:47
 8/32 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen egyéni alkat függő. Aki hajlamos túllelkizni dolgokat, annak nem ajánlom. Mondjuk nekem 16 évesen nem okozott gondot az, hogy nem akkori barátnőm volt az első, hanem egy olyan csaj akit csak úgy véletlenül megismertem (haveromnak eszébe jutott, hogy látogassuk meg faterja osztálykiránduláson táborozó osztályát, amely tele volt csajokkal).
2015. ápr. 14. 13:53
 9/32 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom, 20 meg 21 évesen azt gondoljátok, hogy szűzként fogtok meghalni? Azért még nem vagytok öregember basszus!

Szerintem rossz ötlet egy prostival elveszíteni. Nincs olyan mihaszna srác aki nem tudna összeszedni valami csajt, ha értelmesen áll a dologhoz.

Természetesen ilyenkor nem 10/10-es, világközepe lányokra kell gondolni.

2015. ápr. 14. 13:56
 10/32 A kérdező kommentje:
Jaguar warrior 188cm vok kicsit izmos szalkas tenyleg picit sose probalkoztam meg csajnal es nem is vagyok az a nagy dumas ezert eleg nehez odamenni is felek :D amint kozelben van egy lany ver a viz,zavarba jovok,nem birok oda nezni.
2015. ápr. 14. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!