Érdemes prostival elveszíteni?
Ezen gondolkodom én is.
Teljesen el vagyok keseredve, nem vagyok csúnya, fiatal vagyok, jó alkatú, aránylag jól tanulok, még is zavarba jövök a lányoktól. Nem tudok közeledni feléjük. Amikor még is sikerül, akkor "bocs, van barátom", vagy betesznek lekiszemetes / barátzónába.
Szerintem nem.
Az első szex az ember életében nagyon fontos esemény, és kihat a további szexuális életre is. Ha esetleg pont egy érzéketlen csajt fogsz ki, és balul sül el a dolog, lehet, hogy egész életedben félni fogsz a szextől.
Saját véleményem szerint sokkal jobb olyannal aki szeret, mert akkor mindig szívesen gondolsz vissza az elsőre..
Èrdemes. De csak lakásos lánnyal.
Mit érsz el azzal hogyha még öregen sem láttál csajt.
Vannak köztük bunkóbbak, de nagyon aranyosak is. Nézd meg róluk írt véleményeket.
nekem ez így történt, utána megtapasztaltam, h milyen olyan csajjal, akit szeretek. Másfajtán volt jó a dolog, és igaza volt annak, aki azt mondta, h a mai világban, ha csak ennyi gáz van veled, akkor a legjobbak között vagy kb.
Nem érdemes, de, ha nem akar összejönni egy jó bnő, akivel sikerülne, akkor sztem nem fogsz ettől rosszabb ember lenni, bár a csajok szemében igen, szóval erről kussolni, sajnos ezt is megtapasztaltam, h nem lett volna szabad erről se beszélnem, meg úgy elcsesztem azt is, h egy őszinte ember voltam mindenben. Na, de buta voltam, azt hittem, h vele lehetek őszinte, hát nem. Most is őszinte vagyok egy csajjal, de szerencsére vele lehetek őszinte. :)
Örülök, hogy rájöttél, a teljes őszinteséggel csak magunk alatt vágjuk a fát.
Mindent csak mértékkel és ésszel. A prosti pont egy ilyen dolog. Soha nem szabad kibeszélni. Egy férfinak muszáj tudnia tartania a száját bizonyos dolgokról... az élet sajnos kegyetlen, és nem olyan mint a romantikus naggyon őszintéskedő csöpögős filmekben.
Örülök, hogy rájöttél, üdv a klubban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!