Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes prostival elveszíteni?

Érdemes prostival elveszíteni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 17:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
35%
Áááá nem valószinű,hogy leszikus csajjal jobban jársz... XD hát még szép,hogy csa pasivallll ;)
2014. ápr. 12. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezen gondolkodom én is.

Teljesen el vagyok keseredve, nem vagyok csúnya, fiatal vagyok, jó alkatú, aránylag jól tanulok, még is zavarba jövök a lányoktól. Nem tudok közeledni feléjük. Amikor még is sikerül, akkor "bocs, van barátom", vagy betesznek lekiszemetes / barátzónába.

2014. ápr. 12. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem.

Az első szex az ember életében nagyon fontos esemény, és kihat a további szexuális életre is. Ha esetleg pont egy érzéketlen csajt fogsz ki, és balul sül el a dolog, lehet, hogy egész életedben félni fogsz a szextől.

Saját véleményem szerint sokkal jobb olyannal aki szeret, mert akkor mindig szívesen gondolsz vissza az elsőre..

2014. ápr. 12. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elvesztettem és nem bántam meg. Szarok rá mások mit gondolnak. Ilyen elcseszett erkölcsű világtól én nem fogadok el kritikát.
2014. ápr. 12. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy, akkor igen, mert másképp nincs sok esélyed elveszíteni.
2014. ápr. 12. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Èrdemes. De csak lakásos lánnyal.

Mit érsz el azzal hogyha még öregen sem láttál csajt.

Vannak köztük bunkóbbak, de nagyon aranyosak is. Nézd meg róluk írt véleményeket.

2014. ápr. 13. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak arra vigyázz, bele ne zúgj a csajba:)
2014. ápr. 13. 13:03
 8/11 vivces07 válasza:
0%
Szerintem ne. Mivel az első alkalom nagyon FONTOS. A szexet úgy hívják szeretkezés, hanem azzal csinálod akit szeretsz, akkor annak nincs értelme!
2014. jún. 9. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem ez így történt, utána megtapasztaltam, h milyen olyan csajjal, akit szeretek. Másfajtán volt jó a dolog, és igaza volt annak, aki azt mondta, h a mai világban, ha csak ennyi gáz van veled, akkor a legjobbak között vagy kb.

Nem érdemes, de, ha nem akar összejönni egy jó bnő, akivel sikerülne, akkor sztem nem fogsz ettől rosszabb ember lenni, bár a csajok szemében igen, szóval erről kussolni, sajnos ezt is megtapasztaltam, h nem lett volna szabad erről se beszélnem, meg úgy elcsesztem azt is, h egy őszinte ember voltam mindenben. Na, de buta voltam, azt hittem, h vele lehetek őszinte, hát nem. Most is őszinte vagyok egy csajjal, de szerencsére vele lehetek őszinte. :)

2015. ápr. 19. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy rájöttél, a teljes őszinteséggel csak magunk alatt vágjuk a fát.

Mindent csak mértékkel és ésszel. A prosti pont egy ilyen dolog. Soha nem szabad kibeszélni. Egy férfinak muszáj tudnia tartania a száját bizonyos dolgokról... az élet sajnos kegyetlen, és nem olyan mint a romantikus naggyon őszintéskedő csöpögős filmekben.

Örülök, hogy rájöttél, üdv a klubban :)

2015. ápr. 19. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!