Nagyon furcsa, hogy 19 éves lányként még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Most őszintén kérdezem. nem az érdekel, hogy gáz-e vagy sem. Ilyen szempontból nem érzem annak. Csak, hogy fura-e.2015. ápr. 13. 20:19
11/32 anonim válasza:
Önmagában nem gáz, de te akartad így, vagy nem volt senki? Mert ha az utóbbi, akkor gáz, mivel nem azért vagy szűz, mert nem akartad akárkivel elveszíteni, hanem mert nem tudtad.
12/32 anonim válasza:
szerintem fura, ha csak nincs mögötte vmi vallásos dolog.
14/32 anonim válasza:
Nem igazán a szüzesség akkor gond ha leró. Most vannak azok a tipusú csajok akik szűzek és naívak is egyben pont ezért.
Az érett és komoly gondolkodás kialakulhat szűzesség elvesztésekor is fokozatosan, vagy még szűzen is, de tény, hogy mindenki csak akkor nő fel igazán amikor ezt elveszti.
A kérdés csak az, mennyire hátráltat téged ez a fejlődésben. Menniy látszol szűznek.
15/32 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen,semmi furcsa nincs ebben,19-éves fiúban is akad szűz és most sok privátot fogsz kapni,-hiszen ezért írtad a kérdést.(!)
16/32 anonim válasza:
Nincs ebben semmi furcsa egyáltalán.
18/32 anonim válasza:
#9 vagyok.
És még csak nem is fura. Ha lenne egy szűz 19 éves barátnőm, nem lepődnék meg rajta, csak annyit reagálnék rá, hogy majd vigyázni fogok vele. Nem az a lényeg, hogy volt-e már valakivel, hanem hogy egymásra találtunk.
19/32 anonim válasza:
Mennyi értetlen ember... szerintem csak akkor lehet furcsa, ha feljon a téma vagy egy hasonló téma a barátnőid között, es te nem tudsz érdemben hozzászólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!