Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan furcsa az, hogy...

Miért olyan furcsa az, hogy itt vagyok 20 éves szűz lányként, mert még nem találtam meg azt a fiút, akivel szívesen elveszíteném?

Figyelt kérdés

Komolyan, néha úgy néznek rám az emberek mint valami leprásra...pedig nem vagyok defektes, semmi lelki problémám nincs. Igaz, előbb vagyok félénkebb lány, mint nagyszájú.

Miért ennyire hihetetlen? Hisz tényleg nem találkoztam még olyan szingli fiúval, akinek minden bizalommal odaadtam volna...

van még itt rajtam kívül ilyen lány egyáltalán? 20 felett

2013. szept. 27. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben semmi furcsa nincs. Sok sikerd, hogy megtaláld a párod! :)
2013. szept. 27. 18:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem fura. Hagyd már abba. Hidd el, attól hogy ezt ide leírod, azok még ugyan úgy hülyén fognak rád nézni. Nem tudod őket megtéríteni. Aki meg nem néz így egy ilyen helyzetben lévő lányra, annak meg nem kell magyarázkodnod!! Ők így gondolják, és kész!!
2013. szept. 27. 18:31
 3/15 anonim ***** válasza:
álmodba se történik ilyen nem hogy a valóságban
2013. szept. 27. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:

"Komolyan, néha úgy néznek rám az emberek mint valami leprásra"

Esetleg a homlokodra van írva hogy még szűz vagy? Vagy csak mindenkinek elmondod aki szembe jön az utcán?

2013. szept. 27. 18:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Esetleg csak akik rákérdeznek? Mielőtt jönnének a válaszok, nem jött-ment, idegen emberek.
2013. szept. 27. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, vlkinek később sikeröl, vlkinek meg túl hamar. Nekem is van 1 barátnőm, aki 20 és szintén szűz, és akkor? Nincs benne semmi elijesztő! Nyugi, te is megtalalálod majd azt az embert, akivel majd szivesen fogod eltölteni az 1. egyöttlétet! :)
2013. szept. 27. 18:56
 7/15 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm szépen :))
2013. szept. 27. 19:14
 8/15 anonim ***** válasza:
ha ezen csodálkoznak akkor biztos nem vagy csúnya. Már csak ilyen ez az ország, lenézik az embert mert nincs tapasztalata (munka,szex)
2013. szept. 27. 19:34
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Hát szexelni nagyon jó dolog, és furcsának tartják, hogy kihagyod életed "aranykorából" ezt a dolgot. Szerintem ennyi az egész. De ha te nem igényled, akkor nem is kell odaadnod akárkinek, ne foglalkozz másokkal.
2013. szept. 28. 02:13
 10/15 anonim válasza:
Én is az vagyok, és én is 20 éves vagyok! ismerős az érzés mikor marslakónak néznek emiatt! :D de nem kell ezen görcsölni! nem mindenki szexel 13-15 évesen!
2013. szept. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!