Miért olyan furcsa az, hogy itt vagyok 20 éves szűz lányként, mert még nem találtam meg azt a fiút, akivel szívesen elveszíteném?
Komolyan, néha úgy néznek rám az emberek mint valami leprásra...pedig nem vagyok defektes, semmi lelki problémám nincs. Igaz, előbb vagyok félénkebb lány, mint nagyszájú.
Miért ennyire hihetetlen? Hisz tényleg nem találkoztam még olyan szingli fiúval, akinek minden bizalommal odaadtam volna...
van még itt rajtam kívül ilyen lány egyáltalán? 20 felett
Persze hogy van.
Én a kölcsönös szerelemre, törődésre vágyom. Eddig nem jött össze, de ez nem azt jelenti, hogy nem is jöhetne össze bármikor a későbbiekben. Mások véleménye, gondolkodásmódja pedig nem érdekel. :)
22L
Voltam hasonló helyzetben.
Először is ez a helyzet teljesen normális. Nem maradtál le semmiről, sőt szerintem nagy előnyt jelent az esetleges későbbi kapcsolatok során ha az ember nem 14évesen veszítette el.
Nekem csak a legközelebbi barátaim tudták, mivel egy idő után én is meguntam, hogy furán néznek rám.
Ha nagyobb társaságban beszéltünk akkor ködösítettem, mondjuk konkrétan nem hazudtam, mivel amúgy sem vagyok az a magánéletet mások előtt élő egyén szóval ez segített. Persze ettől még nem menekül az ember a hülyék elől... azt is mondtam, hogy inkább vagyok egyedül, mint olyan mű kapcsolatban amik manapság divatosak, de akinek nem volt kedvem magyarázni csak közöltem, hogy élvezem az életet és a szabadságot (ezt sokszor könnyebben elfogadták, lehet azért mert a "szabadság" alatt mást értettek mint én :D).
Ja és vigyorogtam is hozzá :P
Valóban ma már ez sokkal furcsábbnak számít, mint régebben. De én pl. nem tartom annak. Én magam is megismerkedtem egy ilyen lánnyal nemrég, és még az is lehet, hogy összejön köztünk valami... Szóval nekem semmi bajom nincs ezzel, viszont nagyon be vagyok ijedve a felelősségtől, hogy én lehetek majd neki az első, meg hogy ilyen különleges lány enged közel magához.
Nekem barátnőm sem volt még soha, szóval most be vagyok ám sz@rva rendesen..:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!