199303 kérdése:
Van egy fiu akit tetszik és mégnem tudja hogy szűz vagyok. Szerintetek ez zavarni fogja őt? én 16 ő 17. Ezt főként fiuktol kérdezem de azért lányok is válaszolhatnak. Nemet és kort is irjatok. Kőszi
Figyelt kérdés
Ja és hűlyeségektől kiméljetek!!!2010. febr. 18. 09:30
2/23 anonim válasza:
Igen,zavarni fogja,ezért előbb feküdj le velem és utána már nem lesz gond!
3/23 A kérdező kommentje:
És az neked miért jo előbb lefekszek veled?:D
2010. febr. 18. 09:37
4/23 A kérdező kommentje:
bocsi. ha előbb lefekszek veled?
2010. febr. 18. 09:38
6/23 A kérdező kommentje:
Na ezt nem értem utolso hogy érted azt [ hogy mi az éppen szűnet van?]?
2010. febr. 18. 09:44
7/23 anonim válasza:
Vagy síszüent lenne?
Csak azon gondoltam, hogy hétköznap délelőtt miért kérdezgetnek 18 év alattiak hülyeségeket az oldalon. Pár év múlva olvasd vissza ezt a kérdésed, és nagyon hülyén fogod érezni magad...
8/23 A kérdező kommentje:
ja nincsen épp szűnet a suliba csak nemvok bent az iskolába
2010. febr. 18. 09:49
9/23 anonim válasza:
Akkor töltsd okosabb dologgal az idődet. Ha még csak tetszik (és nem teccik!) a fú, akkor még ne a szüzesség legyen a téma. Az csak a pár hónap járás utána (ha egyáltalán összejöttök) legyen téma.
10/23 anonim válasza:
Pedig lehet nem ártana, pl. nyelvtan órán ülni, de a kérdésre felelve nem hinném, hogy ez visszatartaná őt bármiben is... ha igen akkor idióta és nem érett még meg ahhoz, hogy normális szexuális kapcsolatot tudjon létesíteni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!