Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinaljak hogy ne legyek...

Mit csinaljak hogy ne legyek ennyire szűk?

Figyelt kérdés

megujjazott a baratom, rendesen nedves voltam, elotte nyalt is ,de 2ujj annyira fajt, h sirtam, pedig ovatosan csinallta, igy a szexet se eroltettuk, mit csinaljak hogy ne legyek ennyire szűk?

17/L /szűz/

2015. márc. 29. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy nincs semmi nőgyógyászati problémád? Én is így kezdtem..
2015. márc. 29. 19:50
 2/9 To7ka ***** válasza:

Az első és legfontosabb az lenne, hogy egy nőgyógyásszal beszélj erről, mert ő konkrétan eltudja magyarázni, hogy mitől vagy az átlagosnál szűkebb, és tágul sokkal nehezebben. Semmiképp se sírásig erőltetni... Ő szakember, ilyen idősen nyugodtan járhatnál hozzá, és tökéletesen megtudja válaszolni a kérdésed!:) Feltételezem nincs erre egy standard válasz, és nem is ártana tudnod, hogy mi okozza.

A barátod meg ennél legyen sokkal türelmesebb, mi az h sírsz petting közben? :/

2015. márc. 29. 19:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Aztan mondta h hagyjuk abba, csak rosszabb lesz, szoval eleg turelmes :)

Es most emiatt menjek nogyogyaszhoz? :O

2015. márc. 29. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugi nincs semmi baj. Fog fájni, de utána élvezni fogod.
2015. márc. 29. 19:55
 5/9 To7ka ***** válasza:
49%
Ne emiatt. Azért menj nőgyógyászhoz, mert szexuális életet élsz, és 17 éves vagy. De konkrétan ez egy nagyon jó pont, hogy meglátogasd. Az utolsó válaszoló még nem találkozott ilyennel egyértelműen, nem, nem oldódik meg magától minden helyzetben, pláne ilyen drasztikus esetekben. Egy nagyon jó barátom évek óta küzd vele, és egyszerűen nem képes elmenni szakemberhez aki tudna rá egy értelmes választ, vagy segítséget adni..:) Tényleg menj el, semmit nem veszítesz egy rutin vizsgálaton, és nem árt rendszeresíteni ha nemi életet élsz.
2015. márc. 29. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:

De meg nem elek nemi eletet.

Es megis milyen indokkal menjek ?😄

2015. márc. 29. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyitől én sem küldenélek orvoshoz. Inkább azt mondanám, gyakoroljatok, és utána jobbnak kell lennie.
2015. márc. 29. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
csináljátok akkor 1 ujjal, amíg teljesen hozzá nem szoksz, aztán váltsatok 2re
2015. márc. 29. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

- nekünk volt, hogy simán bement 3 is, máskor meg az 1-től is sziszegtem

Amúgy lazaság, meg ilyesmi, úgyis kellemetlen lesz a behatolás része - fizikálisan -, de ha amúgy figyel és vigyáz, még ezzel együtt is remek a dolog.

Azt a kis időt ki kell bírni. Én kb. kiabáltam, mikor benyomta, úgy fájt, de utána csókolgatott, simogatott, érdeklődött, hogy milyen volt, úgyhogy összességében jó volt.

2015. márc. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!