Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert irja mindenki hogy nem...

Miert irja mindenki hogy nem gaz ha valaki 30+ es meg nem szexelt, mikor nyilvanvaloan az?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Minek belerúgni valakibe, aki már amúgy is padlón van?
2015. márc. 20. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert valamit mondani kell. Aki akkor az, valószínűleg nem szabad akaratából lett olyan. És erlég rendesen haza tudja vágni az ember lelkivilágát.
2015. márc. 20. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
"elég"
2015. márc. 20. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereknek szüksége van a kincstári optimizmusra.
2015. márc. 20. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem paraszt akarok lenni amugy csak eszembe jutott, vajon nem artalmas e ez a hazugsag ahelyett hogy oszinten megmondana az ember
2015. márc. 20. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezzel tesztek az ilyeneknek rosszat ha hitegetitek... Csak a gyáva emberek dicsőítik a "kegyes hazugságot" :)
2015. márc. 20. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"oszinten megmondana az ember"

Az ugye senkinek sem jutott eszébe, hogy nem(!!!) mindenkinek "az életem legfontosabb tevékenysége a szex". Lehet, hogy gáz, de ettől még teljes életet tud élni az illető.

Miért gáz, ha valaki nem akarja követni a

csordát???

2015. márc. 20. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

A "nem a legfontosabb az életben" kezdetű nyálverés egy ocsmány közhely. Az életben a kiegyensúlyozottság és a boldogság a legfontosabb, mert ettől leszel egészséges és produktív a munkahelyeden, ehhez pedig a párkapcsolat és minden velejárója hozzátartozik - alapvető emberi szükséglet a szeretet és az elfogadottság.

Gondolom az előttem szóló és a hozzá hasonló nézeteket valló emberek ezzel próbálják csitítani a rengeteg elutasított és kirekesztett férfit - a baráti köröm 4/5-e ilyen, nőből is van nyilván, de jóval kevesebbet ismerek és mind valami extrém hibával küszködik, amiről minden esetben ők tehetnek ("dagadt vagyok nemtudok lefogyni és kólát csipset cukros süteményt gumicukrot pizzát pedig ennem KELL, mozogni meg nem érek rá mert eszem." és ez csak a legáltalánosabb a sok közül,szélsőséges nézetek az élettel kapcsolatban, zavarbaejtő szintű előítéletesség,stb)

Sokak szerint ezen 20on/30on éves szüzek számára a legfontosabb az kellene, hogy legyen, hogy a munkahelyén fele annyi fizetésért dolgozzon kétszer annyit, mások helyett túlórában, mert ő szingli és belefér neki, amúgy pedig kuss a neve.

Remélhetőleg/valószínűleg ez a modern rabszolgaság sem fog örökké tartani, amikor már jócskán a 30as, esetleg 40es éveiket tapossák a mai nők, akkor fog ráeszmélni nagy részük, hogy romhalmaz az életük vagy senkinek nem kellenek és amikor az addig elutasítottak felé fordulnak, akkor döbbennek rá, hogy nincs múltjuk velük, rondák lettek,megereszkedtek a melleik, ráncosodtak neadjisten elhíztak és ők maguk nem fogják megkapni az esélyt amit addig nem akartak megadni sokaknak.

Kirekesztő társadalomban élünk, ahol ha valami nem működik, kidobjuk a kukába és megsem próbáljuk megjavítani, egyszerűen besétálunk a húsboltba és kerítünk egy új barátot/barátnőt. Ez pedig nem fog menni örökké.

Frusztrál, hogy ezt látom a munkahelyemen megtörténni fiatal férfiakkal és nőkkel és nagyon szomorú kilátásaim vannak a saját gyermekemet illetően is ha a társadalom ezt az irányzatot kívánja követi a jövőben is.

2015. márc. 21. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom, hogy helyzettől függ az, hogy gáz-e. Ha az ember próbálkozik lányoknál elég sokat, igyekszik változtatni magán, de így sem sikerül, akkor az nem gáz. Ha egy férfi a külseje miatt egy lánynak sem kell, mert mondjuk alacsony és ocsmány, mint én, akkor egyáltalán nem tartom gáznak. Vagyis maga a szüzesség kevésbé gáz, mint mondjuk egy prostival elveszteni. Az már gázabb, ha az ember azért szűz, mert fél próbálkozni. Igaz, még csak 28 vagyok, de 30+ évesen sem fogok szexelni, mert prostihoz nem mennék, egyébként meg még olyan lány sem akad, aki egyáltalán hozzám érne (pedig egyáltalán nincsenek igényeim). Mondjuk a környezetemben sem feltételezi senki még egy másodpercre sem, hogy én már ne lennék szűz, sőt, ránézésre azt is bárki meg tudja mondani, hogy még sosem volt randim sem.
2015. márc. 21. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
sztem ez tipikusan olyan téma, amihez másnak nincs köze :-) így neked sem, kedves kérdező
2015. márc. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!