Szerintetek nem gáz, hogy 16 évesen még szűz vagyok? Körülöttem mindenki már összevissza dug mindenkivel, csak én nem.
Aki megszól azért, hogy 16 évesen még szűz vagy, az egy idióta. Így egyszerűen.
A te életed és a te döntésed, mikor, kivel és hogy.
Egyébként pedig mindenki azt mond amit akar, főképp a nagymenő lányok szeretik ezzel heccelni a kicsit szerényebb társaikat, csak mert ez igy nem olyan átlátszó, mintha azt mondanák, hogy: "Én szebb vagyok mint te, és ezért nekem már több pasim volt mint neked."
Egyszerűen ne hallgass rájuk.
Ha meg már nem szüzek a barátnőid, akkor mi van? Ez nem egy verseny, hogy 1 év alatt ki feküdt le a legtöbb pasival.... Ők lesznek majd max azok akiket a pasik később majd kerülni fognak, ha rendes csajt keresnek. Ráadásul majd tudod szűrni a pasikat. Amelyik majd rájuk hajt mert ők már olyan nagylányok és mindenkivel, akkor neked az a pasi nem kell, mert az nem téged, hanem csak azt akarja amid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!