Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem gáz, hogy 16...

Szerintetek nem gáz, hogy 16 évesen még szűz vagyok? Körülöttem mindenki már összevissza dug mindenkivel, csak én nem.

Figyelt kérdés
16/L
2014. dec. 27. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Egyébként honnan tudod, hogy mindenki azt csinálja? Csak mert azt mondják? Hazudni én is tudok.
2014. dec. 27. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem

20f

2014. dec. 27. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az lenne, gyorsan lefeküdnél valakivel...?
2014. dec. 27. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem az.
2014. dec. 27. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
én 17 évesen szintén szűz vagyok, és ha így folytatom, az is maradok.
2014. dec. 27. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Aki megszól azért, hogy 16 évesen még szűz vagy, az egy idióta. Így egyszerűen.

A te életed és a te döntésed, mikor, kivel és hogy.

Egyébként pedig mindenki azt mond amit akar, főképp a nagymenő lányok szeretik ezzel heccelni a kicsit szerényebb társaikat, csak mert ez igy nem olyan átlátszó, mintha azt mondanák, hogy: "Én szebb vagyok mint te, és ezért nekem már több pasim volt mint neked."

Egyszerűen ne hallgass rájuk.

Ha meg már nem szüzek a barátnőid, akkor mi van? Ez nem egy verseny, hogy 1 év alatt ki feküdt le a legtöbb pasival.... Ők lesznek majd max azok akiket a pasik később majd kerülni fognak, ha rendes csajt keresnek. Ráadásul majd tudod szűrni a pasikat. Amelyik majd rájuk hajt mert ők már olyan nagylányok és mindenkivel, akkor neked az a pasi nem kell, mert az nem téged, hanem csak azt akarja amid van.

2014. dec. 27. 23:28
 7/9 anonim válasza:
ez az én ismertségi körömben is így van.mindenki már 11-12 évesen elvesztette, de én csak röhögök, amikor valamelyik amiatt fél, hogy nem tudja, hogy terhes-e mert nem jött meg neki:D 16/L
2014. dec. 27. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
dugjál te is. mi tart vissza. és amúgy igen gáz.
2014. dec. 28. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nyalnálak.
2014. dec. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!