Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondolja mindenki, hogy...

Miért gondolja mindenki, hogy egy csendesebb lány biztos szűz?

Figyelt kérdés

22 leszek idén, bár alig nézek ki 16-nak. Átlagosan öltözködöm, csendesebb, kislányosabb, mosolygós vagyok.

Évek óta kapcsolatom van, mégis mindenki első ránézésre abban a hitben él, hogy szűz vagyok. Itt a fórumon is nem egyszer "zaklattak" már ilyesmivel

Miért általánosít így mindenki?

2015. márc. 17. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
A csendesek a legrosszabbak...tapasztaltam már.
2015. márc. 17. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert az emberek külső alapján ítélnek... "A szende,fiatal lány? OOOh akkor szűz... "
2015. márc. 17. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Rólam is azt hiszi mindenki, ráadásul én még duci is vagyok. Sokan gondolhatják, hogy pasitaszító antimágnes lehetek :) Mégis volt már barátom, több randim és szűz sem vagyok.

20/L

2015. márc. 17. 09:54
 4/6 Bence_ ***** válasza:
Mert nem ismerik a csendes lányokat :)
2015. márc. 17. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Osztályomban van 2 csendes lány. Az egyik tényleg szűz, a másiknak meg már 2 barátja is volt, de mindkettőről azt hinnéd, hogy még beszélni sem mernek fiúval. Megoszlik. Sok visszahúzódó lány általában szűz, de ez nem mindig van így.

Egy másik ismerősöm is csendes típus volt, majd összejött egy fiúval és pár hónapra rá kissé megváltozott. Már nem volt az a csendes, sokkal közvetlenebb volt mindenkivel, látszott rajta, hogy valami ott történt. Van ilyen is.

Ezt nem lehet általánosítani, hiszen minden ember más.

2015. márc. 17. 19:21
 6/6 anonim válasza:
Mert azok szoktak inkabb nagykepuk lenni akik mar tapasztaltak es mivel te kislanyos vagyok es visszahuzodo ebbol gondoljak hogy ennek biztos nem volt meg semmi
2015. márc. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!