Gáz, ha egy 20-22 éves lány már nem szűz?
Persze nem ment át rajta a fél város, hanem mondjuk elvesztette 18-19 évesen, és összesen volt 1, max 2 partnere komoly kapcsolatból.
Csak mert itt az oldalon lépten-nyomon hangoztatják, hogy a "használt" lányok nem vonzóak, legyen szép, okos, művelt, sportos, társasági, kedves, pozitív, és szűz akár 25 körül is. Ez most komoly?
Ezt az oldalt ne vedd alapul tele van félnótással. Miért lenne gáz, teljesen normális.
Az nem normális, hogy én 26 évesen szűz vagyok.
Semmi baj nincs veled.
Mostanában csak egy idióta barom nézi itt le az oldalon az olyan lányokat, akik nincsenek már együtt az első párjukkal.
Egyébként az általad felsorolt tulajdonságok megléte, nem fontos mindenkinek. Néhány ember képes elvárásokat kitenni a másik fél iránt úgy, hogy ő azokat még csak meg sem közelíti. Amit furcsállok, hogy ezt a dolgot mostanában még a fiúk is elkezdték.
Jómagam, túlesve egy iszonyú nagy csalódáson/megalázáson annak is örülnék, ha egy lány nem taposná agyon az emberségemet és elfogadná a szeretetemet amit adnék. 26/F
Utolsó!
Nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy mit művelnél, ha egy neked megfelelően érintetlen (szűz) lánnyal összehozna a sors, és le is feküdnétek, menne is a kapcsolat egy ideig, de a lány valamiért nem akarja továbbfolytatni. Megvered? Kényszeríted? Megölöd, amiért soha az életben nem szexelhetsz többet, mert az ideológiád szerint csak és kizárólag egy ember létezhet az életedben? Tényleg érdekelne, hogy ilyen esetben mit reagálnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!