Gáz, ha egy 20-22 éves lány már nem szűz?
Figyelt kérdés
Persze nem ment át rajta a fél város, hanem mondjuk elvesztette 18-19 évesen, és összesen volt 1, max 2 partnere komoly kapcsolatból.
Csak mert itt az oldalon lépten-nyomon hangoztatják, hogy a "használt" lányok nem vonzóak, legyen szép, okos, művelt, sportos, társasági, kedves, pozitív, és szűz akár 25 körül is. Ez most komoly?
2015. márc. 14. 18:45
11/14 anonim válasza:
10: Ha el akar menni mindenképpen, akkor menjen. Akkor viszont az azt jelenti, hogy teljesen alkalmatlanok vagyunk (én is, hiszen nem tudtam megtartani) a párkapcsolatra. Ő mehetne megdugatni magát vagy 100 pasival, én meg akkor simán egyedül maradnék, mondván így jártam. De inkább maradok egyedül örökre, mintsem összejöjjek egy elhasznált nővel. Kell a fenének olyan nő, aki már lefeküdt valakivel, tudja milyen a szex, és elvárásai vannak, amiket úgy sem tudnék megugrani, és azonnal elhagyna az első alkalom után. Meg amúgy is, gusztustalan, hogy más férfi hozzáért már.
12/14 anonim válasza:
Annyira hülye vagy, utolsó, hogy nem veszed észre hogy te magad vagy gusztustalan egy patkány féreg! Hogy beszélsz már másokról? Te máris alkalmatlan vagy bármilyen kapcsolatra! Remélem soha de soha nem lesz senkid és egyedül fogsz megdögleni!
13/14 anonim válasza:
Ezúton szeretném megkérni a kedves látogatókat, hogy szíveskedjenek nem etetni a trollokat.
Kérdező! Egyáltalán nem gáz ha csak pár pasival voltál.
14/14 anonim válasza:
Szerintem az a gáz ha valaki 15 évesen már legalább 3 emberrel volt. Meg már úgy alapból. 15évesen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!