Az ciki, ha szűz barátnőt szeretnék?
ha csak azért jönnél össze egy lánnyal, mert ő még szűz, akkor az tulajdonképpen kihasználás lenne
nem ciki, de nem lenne szép dolog
#1 nem vagyok szűz (csak horoszkópilag :D) így akkor szerinted az?
#2 nem tartom annak, de amikor a lányok meghallják hány éves vagyok, általában megijednek és közlik, hogy túl öreg vagyok... :(
#3 nem csak azért, de szeretném, ha végre egyszer az életben valakinek én lehetnék az első komoly kapcsolat/barát/társ stb... Sose voltam még első senkinek és valahogy az az érzésem, hogy emiatt soha senki nem olyan érzelmekkel indult neki a kapcsolatnak, mint amit én szeretnék érezni.
Várok még véleményeket és kíváncsi lennék arra is, hogy aki válaszol az nőként/lányként vagy férfiként/fiúként, és milyen idősen vélekedik úgy, ahogy.
én is csak szűz pasit szerettem volna, lehetőleg idősebbet, mint én és összejött :D
16L20F
Minden szempontból jobb a tapasztalt partner szerintem. Most 30 évesen tényleg azzal szeretnél tökölni direkt, hogy mit hová és hogyan?
De ez a kisebb része, a tapasztalatlan fél persze, hogy rajongva szeret, mert nincs viszonyítási alap, még saját magát sem ismeri egy olyan fiatalka lányka :)
Nekem ez ugrott be erről:
-szia, régóta tetszel van kedved kicsit jobban megismerni egymàst?
-szia, igen.
-amúgy szűz vagy?
-nem.
-àhh akkor hagyjuk. Na csà
(Gagyi beszélgetés, de a lényeg àtmegy.)
Na szerintem ez a gàz benne. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!