Gáz 63 évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Szerintetek az már tényleg gàz ha 50 vagy 60 felett szűz még valaki?illetve mit gondoltok ?azokról akik sohasem veszti el a szűzességét és szűzként halnak meg.2015. febr. 22. 23:17
1/30 anonim válasza:
szerzetes. Vagy olyan szerencsétlenek voltak egész életükben, mint most én. 19/f
2/30 anonim válasza:
Gondolom előfordul.
erre mit lehet mondani?
Miért te mennyi vagy?
49?
3/30 opened paradise válasza:
Ott már jobban jársz,ha azt mondod,hogy 30 éve nem szexeltél.
4/30 anonim válasza:
Miért lenne baj?
Ez az adott személy saját, magán jellegű döntése. Semmi kivetnivalót nem találok benne.
Őt nem kötötte le a testiség, mert vannak ennél százszor fontosabb dolgok is az életben.
Ne valami fojtott aberrációt eredményezzen nála, ez csak akkor működik, ha belül is megkérdőjelezhetetlen a döntését illetően.
5/30 anonim válasza:
ha nő akkor ha akarta volna tuti talál valakit aki megdugja ha meg férfi akkor mért nem ment el kur_vázni legalább
6/30 anonim válasza:
Az ő élete.Attól még kap nyugdíjat,amit én már nem fogok.
7/30 A kérdező kommentje:
Igazából én akartam volna családod feleséget de nem jött össze prostihoz nem akartam menni a munka és karrier lefoglalt aztán már azt vetem észre hogy elment az idő és akkor már késő volt
2015. febr. 22. 23:27
8/30 anonim válasza:
A lenyugvó napnak is van ereje.
9/30 anonim válasza:
s ez most komoly?nem trollkodok!s bánod h ilyen téren nem értél el semmit?hiányérzeted van?hogy boldogultál az életben?nem volt rossz látni a haverokat,ismerősöket hogy feleségük,családjuk van?
10/30 A kérdező kommentje:
40-45 éves korában az ember már észre vesszi hogy elszaladt az idő és gáznak érzi hogy élete során egy nőtől sem kapott még egy csókot sem a szájára ,amit a barátaimról tudni kell sosem irigykedtem rájuk hogy ők családot alapitotak normális életet élnek, énis normális életet élek csak egyedül
2015. febr. 22. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!